ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Φωτεινή Ιωάννου στο «τιμόνι» της Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Τραπεζικής του Ομίλου Πειραιώς

η-φωτεινή-ιωάννου-στο-τιμόνι-της-γεν-327087

Από την Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώθηκε ότι η κ. Φωτεινή Ιωάννου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Εταιρικής Τραπεζικής του Ομίλου Πειραιώς.

Ειδικότερα, η κ. Ιωάννου θα εποπτεύει τους τομείς μεγάλων επιχειρήσεων, σύνθετων χρηματοδοτήσεων, ναυτιλιακής τραπεζικής, κοινοπρακτικών δανείων καθώς και τις εργασίες των θυγατρικών Leasing και Factoring.

Η Φωτεινή Ιωάννου προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα όπου εργάσθηκε για 12 χρόνια σε επιτελικές θέσεις τόσο στην εταιρική τραπεζική όσο και στον τομέα στρατηγικής του ομίλου.

Πριν από την Εθνική Τράπεζα, η κ. Ιωάννου εργάσθηκε στη συμβουλευτική εταιρεία Mc Kinsey & Company σε Ελλάδα και Αμερική ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην εταιρεία ορκωτών λογιστών και συμβούλων Arthur Andersen στο Λονδίνο. Είναι απόφοιτος του University of Cambridge στα Οικονομικά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του University of Warwick. Η κυρία Ιωάννου κατέχει επίσης τον τίτλο του Ορκωτού Λογιστή και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου