Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Οι αποστολές Βόλου και Αστέρα για το μεταξύ τους ματς

οι-αποστολές-βόλου-και-αστέρα-για-το-με-92288

Στο αυριανό ξεκίνημα των playouts για τον Βόλο θα απουσιάσει ο Τάσος Τσοκάνης, που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ 1, εκτός είναι ο Τερεζίου, ενώ ο γκολκίπερ Κότνικ συνεχίζει να μην υπολογίζεται με το πρόβλημα στην ωμοπλάτη του.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές, που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 19/3, 17.15) είναι οι εξής: Κλέιμαν, Αλχο, Φεράρι, Ρινέρ, Γκιουλέν, Σοάρες, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Ορός, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο, Ρομέρο, Νίνης, Ροσέρο, Πουρίτα, Κορέα, Σιέλης, Λογαράς και Παπαδόπουλος.

Ο Νικολάι Άλχο μετά την αναμέτρηση του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη αγωνιστική των playouts θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Φινλανδίας για τα φιλικά ματς με Ισλανδία (26/3) και Σλοβακία (29/3), που θα διεξαχθούν σε ισπανικό έδαφος.

H αποστολή του Αστέρα

Με 20 παίκτες είναι στον Βόλο ο Αστέρας και σήμερα Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας επί βολιώτικου εδάφους.

Καπίγια και Ιγκλέσιας δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στη γάμπα, ενώ ο Μπαράλες είχε ένα χτύπημα, έκανε μαγνητική και είναι καθαρή, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο Αλβαρες έχει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ οι Τιλίκα, Χριστόπουλος, Μουνάφο και Τσιφτσής έχουν ίωση (δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα κρούσματα γιατί στην ομάδα υπάρχει κι άλλη ίωση).

Ετσι με βάση αυτές τις απουσίες θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε νέα παιδιά, με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Άντι Ντάικο και Θανάση Μιχόπουλο να συμπεριλαμβάνονται στην 20άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ν. Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Αϊντί Ντάικο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μιχόπουλος, Ρεγκίς, Μπενίτο, Σόνι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου