Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εκλεισε Λεμπόρν και ανακοίνωσε δύο

εκλεισε-λεμπόρν-και-ανακοίνωσε-δύο-898065

Τους δύο παίκτες, που είχε γίνει γνωστό από την προηγούμενη βδομάδα ότι έχουν συμφωνήσει πλήρως με τον Βόλο, ανακοίνωσε και επίσημα χθες η κυανέρυθρη ΠΑΕ. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ Αντώνη Οικονομόπουλο και τονσυνομηλικό του, τον Ισπανό Βίκτορ Φερνάντες.

Η ανακοίνωση για τον Ελληνα αμυντικό, που χρονικά αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή για τη βολιώτικη ομάδα, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ακραίου αμυντικού Αντώνη Οικονομόπουλου. Ο Οικονομόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε 30 συμμετοχές, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, για να ακολουθήσουν Σπάρτη και Απόλλων. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Αντώνη Οικονομόπουλο στην οικογένειά της».

Και επίσημα παίκτη του Βόλου αποτελεί και ο Βίκτορ Φερνάντεθ, με την ΠΑΕ Βόλος να τονίζει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Βίκτορ Φερνάντες. Ο Βίκτορ Φερνάντες ξεκίνησε την καριέρα του στην ισπανική Κορνεγιά και σε ηλικία 18 χρόνων πήρε μεταγραφή στη αγγλική Νιούκαστλ, όπου και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Την περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε στις Ρουμάνικες Βιτορούλ και Μποτοσάνι, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε στην Κορνεγιά, έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Βίκτορ Φερνάντες στην οικογένειά της».

Κλεισμένος Γάλλος

Πέρα από Γάλλο προπονητή, τον Οσβάλντ Τανσό, ο Βόλος θα έχει και Γάλλο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, καθώς έφτασε σε συμφωνία και με τον 26χρονο Γάλλο κεντρικό μέσο με ρίζες από τη Γουαδελούπη, Ζορντάν Λεμπόρν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο βραχύσωμος χαφ (1,73μ.), που παίζει κυρίως ως «οκτάρι», κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Γουαδελούπης, με την οποία ήδη μετράει μία συμμετοχή.

Ο Λεμπόρν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιό με τον Βόλο.

Ο Λεμπόρν αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή του Βόλου, Οσβάλντ Τανσό. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Ροντέ με την οποία πραγματοποίησε 31 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στη Β’ Γαλλίας και στο Κύπελλο, σκοράροντας δύο τέρματα και βγάζοντας δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Καέν, στην ισπανική Μπέρχα και στη δεύτερη ομάδα της Γκινγκάμπ.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βόλος εξετάζει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Καβάλα, τον Σέρβο 24χρονο επιθετικό Μπογκντάν Σταμένκοβιτς (25 συμμετοχές, 8 γκολ) και τον 22χρονο Λιθουανό κεντρικό αμυντικό, Βίλιους Αρμάλας (18 συμμετοχές).

Πάντως, ένας άλλος παίκτης της SL2, για τον οποίον υπήρχαν σενάριο απόκτησής του, ο Σερβιλάκης του Εργοτέλη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει στον Ιωνικό.

Δώρο φανέλα του Βόλου από τον Τομ Φαν Βέερτ

Ο Τομ Φαν Βέερτ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ερασιτεχνικής ολλανδικής ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, τη Σεντ Μιχίλσγκεστελ, δίνοντας δώρο και μια φανέλα του Βόλου με το όνομα και τον αριθμό του. Αυτήν την περίοδο ο Ολλανδός επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου