Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττα από ανώτερη ομάδα για τον Βόλο

ηττα-από-ανώτερη-ομάδα-για-τον-βόλο-89720

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και τον κέρδισε δίκαια με 0-2, φτάνοντας στους 38 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που έκανε ποδαρικό … με το αριστερό στα πλέι άουτ, παρέμεινε στους 30. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Σίτο στο 15’ και Ρεγκίς στο 25’.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Στο 8’ ο Αντζουλάς βρήκε με το κεφάλι τον Μπαριέντος με δύναμη στο πρόσωπο, με τον Ουρουγουανό του Βόλου να ματώνει, αλλά έπειτα από ένα λεπτό συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Στο 15’ κι ενώ δεν είχε σημειωθεί καμία μεγάλη φάση ο Αστέρας βρήκε δίχτυα. Από την αριστερή πλευρά ο Ρεγκίς εκτέλεσε κόρνερ, ο οπισθοχωρημένος Φαν Βέερτ προσπάθησε να διώξει στο πρώτο δοκάρι με το κεφάλι, αλλά ουσιαστικά έβγαλε … ασίστ σε κενή εστία για τον Σίτο, ο οποίος με μια προβολή από απόσταση αναπνοής στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 0-1, με τον Κώστα Μπράτσο να είναι έξαλλος με τους παίκτες του, που δεν κάλυπταν το σημείο.

Ο VAR εξέτασε τη φάση, αφού ακούμπησε την μπάλα μετά τον σκόρερ και ο Μπενίτο, ο οποίος όμως με τη φόρα που είχε, ήταν μετά τη γραμμή του τέρματος, όποτε το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο Βόλος φάνηκε ν’ αντιδρά και έφτασε κοντά στο 1-1 στο 23’ στην πρώτη του μεγάλη φάση, όταν ο Φερνάντες πήρε την πάσα από τον Κορέα και έχοντας ελεύθερο πεδίο μπροστά του μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δεξί παραθυράκι του Παπαδόπουλου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Αντί για το 1-1 έγινε το 0-2 στο 25’. Ο Ρεγκίς μετά την κεφαλιά-πάσα από τον Ριέρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προχώρησε και έκανε ωραίο τσίμπημα της μπάλας, αποφεύγοντας τον Ρίνερ, που είχε κάνει το τάκλιν και ήταν ο τελευταίος παίκτης που τον μάρκαρε. Ο 25χρονος Ισπανός έτσι βρέθηκε μόνος με τον Κλέιμαν, τον οποίον πλάσαρε ιδανικά από θέση μέσα δεξιά στην απέναντι γωνία για το 0-2.

Ήταν ακόμη ένα «φθηνό» γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι, αφού η φάση ξεκίνησε από διώξιμο με τα πόδια από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και στη συνέχεια πήρε μία πρώτη κεφαλιά στο ημικύκλιο του κέντρου ο Μπενίτο, μία δεύτερη ο Ριέρα και από κει και πέρα ο σκόρερ έκανε αυτό που έπρεπε.

Να σημειωθεί ότι δύο γκολ ακυρώθηκαν μετά από υπόδειξη οφσάιντ σωστά για τον Αστέρα Τρίπολης στο 18’ και 35’, με τους Ρεγκίς και Μπενίτο να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά να μην πανηγυρίζουν.

Τρεις αλλαγές στο 46’ ο Μπράτσος

Μόνο ικανοποιημένος δεν θα μπορούσε να είναι από την εικόνα της ομάδας του και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους ο Κώστας Μπράτσος, γι’ αυτό και με την έναρξη του δεύτερο μέρους προχώρησε σε τρεις αλλαγές, με τους Ρομέρο, Ρεγκατέν και Νίνη να περνούν στον αγωνιστικό χώρο, με τους Ρίνερ, Κορέα, Ορός να μένουν στ’ αποδυτήρια.

Πάντως, μεγάλη βελτίωση δεν υπήρχε και η ομάδα της Τρίπολης φαινόταν πιο επικίνδυνη, έχοντας και σπουδαία ευκαιρία για το 0-3 στο 60’ σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό από τον Σίτο, που παραλίγο να πετύχει και δεύτερο προσωπικό γκολ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φερνάντες έβγαλε μόνο τον Φαν Βέερτ, που πλάσαρε άσχημα τον εξερχόμενο Παπαδόπουλο, με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ. Από κει και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και το 0-2 παρέμεινε έως τη λήξη.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Ρίνερ (46’ Ρομέρο), Φεράρι, Μπαριέντος (87’ Ροσέρο), Σοάρες (72’ Μπαρτόλο), Φερνάντες, Κορέα (46’ Ρεγκατέν), Ορός (46’ Νίνης), Φαν Βέερτ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα (67’ Ρούμπεν Γκαρσία), Αντζουλάς, Ατιένθα, Τασουλής (90+2’ Γ. Παπαδόπουλος), Σανταφέ (67’ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε, Ρεγκίς (83’ Σόνι), Σίτο, Ριέρα (90+2’ Μιχόπουλος), Μπενίτο.

Νίκες για Ιωνικό και Ατρόμητο

Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια ο Ιωνικός, πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό του πρώτο 45λεπτο κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και εν τέλει παρά την αντεπίθεση του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος να πάρει τη νίκη με 2-3 στο Ηράκλειο (45+1’ Φελίπε, 56’ Ντουρμισάι-11’ Ρομαό, 39’ Μύγας, 45’ Ντάλσιο) και τρεις πόντους που τον φέρνουν αγκαλιά με την παραμονή.

Σημαντικότατη νίκη στο φινάλε με τέρμα του Κουλούρη στο 92’ πέτυχε και ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα στο Περιστέρι.

Η βαθμολογία των playouts:

  1. Αστέρας Τρίπολης 38
  2. ΟΦΗ 37
  3. Παναιτωλικός 32
  4. Βόλος 30
  5. Ιωνικός 29
  6. Ατρόμητος 26
  7. Λαμία 18
  8. Απόλλων Σμύρνης 13

Δεν υπολογίζεται το Παναιτωλικός-Λαμία.

Ντέρμπι

«δικεφάλων»

στα playoffs

Ντέρμπι «δικεφάλων» αύριο Κυριακή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Το πρόγραμμα:

15:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

19:00 Άρης-Παναθηναϊκός

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου