Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τεστ ετοιμότητας ο Βόλος στη Λαμία

τεστ-ετοιμότητας-ο-βόλος-στη-λαμία-888555

Με ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με άρωμα Super League «τεστάρει» τις δυνάμεις του σήμερα ο Βόλος, που θα αγωνιστεί στις 16:00 στη Λαμία και στο γήπεδο «Αθ. Διάκος».

Στο σημερινό τεστ ετοιμότητας ο Βολιώτης προπονητής, Κώστας Μπράτσος, θα έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, αν και σίγουρα απών θα είναι ο Τάσος Τσοκάνης, που αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, προερχόμενος από τραυματισμό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν από περίπου ένα μήνα.

Σήμερα στη Λαμία πιθανότατα θα αγωνιστεί και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Έντσο Γκάτζι, που ήρθε ως νέα μεταγραφή στον Βόλο από τις 20 Νοεμβρίου, προερχόμενος από την Τσάκο Φορ Έβερ, και θα πάρει μια πρώτη ανεπίσημη γεύση από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού σε επίσημο ματς θα μπορεί να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου.

Επίσης αναμένεται να παίξει στο φιλικό με τη Λαμία και ο Σέρβος φορ Οζέγκοβιτς, μιας και ο επιθετικός του Βόλου ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, έχοντας μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Εκτός του Τσοκάνη πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Ουρουγουανός Ζαν Μπαριέντος, που πάντως μπορεί να αγωνιστεί, αν και δεν είναι στο 100%, και χρειάζεται να είναι διαθέσιμος στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Βλέποντας τα παιχνίδια της επανέναρξης ένα-ένα και ξεχωριστά, στην ουσία σήμερα το τεστ ετοιμότητας του Βόλου θα αφορά περισσότερο στην αναμέτρηση της 15ης Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, καθώς θα ακολουθήσει και η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό τον Γενάρη το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου.

Το σημερινό φιλικό του Βόλου με τη Λαμία θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την Cosmote TV, ενώ θυμίζουμε πως και τα τρία επίσημα ματς μέσα στο 2022 θα είναι τα πρώτα χωρίς τον Πάολο Φερνάντες, που έπαιξε σε όλα του πρώτου γύρου και πλέον ανήκει στην ΑΕΚ.

Στα δυο ματς πρωταθλήματος στην έναρξη του β’ γύρου μέσα στο 2022 ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 14η αγωνιστική πιθανόν στις 21/12 και θα ακολουθήσει το πολύ απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 29/12.

Συγκεντρώνει τρόφιμα

η Λέσχη Φίλων Βόλου

Η Λέσχη Φίλων Βόλου θα συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να μοιραστούν σε άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φίλαθλος σημαίνει πρώτα από όλα Άνθρωπος. Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, αλλά οι γιορτινές μέρες που έρχονται, μας το υπενθυμίζουν λίγο περισσότερο. Η Λέσχη Φίλων Βόλου λοιπόν προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, πελτέ ντομάτας κλπ.), που θα διατεθούν σε εκείνους που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στο καφέ Traffic (Σωκράτους με Τοπάλη).

Να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια Πολλά, Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία, ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά που θα συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια».

Ο πρώην του Βόλου Ατιγιάτ Αλλάχ με

το Μαρόκο στους «8» του Μουντιάλ

Ο Ατιγιάτ Αλλαχ Γιαχία, που έπαιξε και προχθές αλλαγή με το Μαρόκο στη μεγάλη πρόκριση των Αφρικανών, έχει «περάσει» από τον Βόλο το 2019, χωρίς όμως να μείνει όλη την πρώτη χρονιά της βολιώτικης ΠΑΕ στη Super League 1.

Ο Μαροκινός Ατιγιάτ Αλάχ ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Βόλου τότε μαζί με τον Αργεντινό Σαρμιέντο, που επίσης δεν έμεινε πολύ. Είχε έρθει ως μεσοεπιθετικός και πλέον παίζει αριστερό μπακ.

Στον Βόλο έπαιξε 8 ματς πρωταθλήματος και είχε σκοράρει σε ένα (στην Ξάνθη), αλλά τον Γενάρη είχε αποχωρήσει!

Ο Ατιγιάτ Αλλάχ συνέχισε την καριέρα του στη Ουιντάντ Καζαμπλάνκα, ομάδα με 21 πρωταθλήματα, και την τελευταία διετία κι αυτός έχει στεφθεί πρωταθλητής. Πέρυσι κατέκτησε με την ομάδα του και το Champions League Ασίας.

Με τις εμφανίσεις του έφτασε να κληθεί στην Εθνική Μαρόκο για το Μουντιάλ 2022. Εκεί δεν είναι κομπάρσος. Έχει αγωνιστεί στα τρία από τα τέσσερα ματς, προερχόμενος από τον πάγκο. Κόντρα στην Ισπανία μπήκε ως αλλαγή προς το φινάλε και έπαιξε σε όλη την παράταση. Μαζί με τους συμπαίκτες του πανηγύρισαν μία ιστορική πρόκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου