Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θετικό τεστ στη Λαμία με τριάρα για τον Βόλο

θετικό-τεστ-στη-λαμία-με-τριάρα-για-τον-887454

Θετικό ήταν το τεστ ετοιμότητας του Βόλου εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων με αγώνα κυπέλλου την επόμενη Πέμπτη κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» νίκησε τη Λαμία με 1-3.

Το ματς, που είχε και τον τραυματισμό του Μπεχαράνο στο 85’, παρουσίασε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα 30 λεπτά, όμως στη συνέχεια σταδιακά αυτός έπεσε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο λόγω των πολλών αλλαγών τις οποίες έκαναν οι δυο ομάδες. Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε για 20 λεπτά και ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός Γκάγκι, που μάλιστα σκόραρε, αγωνιζόμενος στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Βόλος έκανε την ανατροπή, για να πάρει τη φιλική νίκη, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ, όταν ο Σιμόν έβγαλε την κάθετη για τον Τσιλούλη, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Ντε Βινσέντι με αριστερό πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κότνικ για το 1-0.

Στο 9’ ο Κούτσιας μπήκε στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις στον Αντέτζο, σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι είχαν σταματήσει να παίζουν λόγω τραυματισμού παίκτη τους.

Στο 19’ Νοκέρτ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει σχετικά εύκολα στην αριστερή του γωνία και στο 24’ ο Βόλος έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ντέλετιτς ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή ανάμεσα από δύο αντιπάλους και με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ από θέση μέσα δεξιά νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-1, με την μπάλα να πηγαίνει στη δεξιά γωνία.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Βίκτορ Φερνάντες έκανε τη σέντρα-σουτ από τα αριστερά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 67’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι για χέρι του πεσμένου στο έδαφος Μπεχαράνο μετά από ντρίμπλα του Λούνα και στο 68’ ο Ματίγια το εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας το προβάδισμα στη βολιώτικη ομάδα με 1-2, με τον Ισπανό μέσο να στέλνει τον Σαράνοφ από τα δεξιά και την μπάλα από τα αριστερά.

Στο 87’ μετά από λάθος από τον Βασιλακάκη, ο Γκάγκι πάσαρε στον Οζέγκοβιτς, αυτός έκανε το πλασέ, ο Σαράνοφ βρήκε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια και παρά την προσπάθεια του Τζανετόπουλου να διώξει βρήκε στο δεξί δοκάρι και ακολούθως ο Γκάγκι από απόσταση αναπνοής και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Μάλιστα, ο Νοκέρ … πείραξε τον συμπαίκτη του, αποκαλώντας τον μετά το γκολ … Ρονάλντο.

Ενταση στην κερκίδα

Ένταση σημειώθηκε στα επίσημα του «Αθανάσιος Διάκος» στη διάρκεια του σημερινού φιλικού του Βόλου με τη Λαμία. Λίγο μετά το 70ο λεπτό του αγώνα, ο Αχιλλέας Μπέος δέχθηκε φραστική επίθεση από φίλους των γηπεδούχων μαζί με συνθήματα εναντίον του Βόλου, ο ίδιος απάντησε και για περίπου πέντε λεπτά είχε πολύ έντονο διάλογο με τους Λαμιώτες.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Γκαραβέλης (46’ Σαράνοφ), Σιμόν (66’ Σιμόν), Αντέτζο (66’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (66’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (59’ Σλίβκα), Νούνιες (46’ Μπεχαράνο-λ. τρ. 86’ Προβυδάκης), Τσιλούλης (46’ Προβυδάκης, 75’ Βασιλαντωνόπουλος), Ντε Βινσέντι (59’ Bασιλακάκης), Γιακουμάκης (75’ Τσούκαλος), Μανούσος (46’ Μποάκιε).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κότνικ (46’ Κλέιμαν), Ουές (70’ Άλχο), Λούνα (70’ Τάχατος), Εσκοβάλ (86’ Τριανταφύλλου), Πίρινεν, Μεταξάς (70’ Λυμπεράκης), Ματίγια, Ντέλετιτς (70’ Γκάγκι), Νοκέρ (86’ Ασλανίδης), Β. Φερνάντες (46’ Μεσκίδα), Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς).

Τέλος και ο Κριστιάν Μπατόκιο

Η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστή άλλη μια λύση συνεργασίας με παίκτη που δεν είχε την ανάλογη συμμετοχή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά τον Τσέλιο, ο Βόλος χθες ανακοίνωσε το «διαζύγιο» και με τον Κριστιάν Μπατόκιο. Ο 30χρονος μέσος από το Ροζάριο είχε φέτος σε τέσσερις συμμετοχές μόλις 49 λεπτά, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα κι έτσι προτιμήθηκε να μη συνεχίσει στους κυανέρυθρους.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Κριστιάν Μπατόκιο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου