Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξεκούραση έως την επόμενη Τρίτη

ξεκούραση-έως-την-επόμενη-τρίτη-884241

Με τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ 1 να έχει τελειώσει, ο Βόλος έχει καταφέρει να γίνει φαβορί για την έκτη θέση, που δίνει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ, αφού η διαφορά των οκτώ βαθμών από την 7η θέση, την οποία κατέχει ο Παναιτωλικός, είναι πολύ σημαντική.

Ετσι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, παρότι βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και δεν έχει τελειώσει τίποτα, δείχνει να έχει ένα σαφές προβάδισμα για την υλοποίηση του βασικού της στόχου κι αυτό το πιστεύουν άπαντες απόλυτα μέσα στις τάξεις της ομάδας.

Σίγουρα, θα μπορούσε η βαθμολογική συγκομιδή να είναι ακόμη καλύτερη, όμως στο κυανέρυθρο στρατόπεδο εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία που έχουν κάνει και βλέπουν με ανάλογη αισιοδοξία τη συνέχεια μετά από έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, η δράση επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά το επόμενο επίσημο ματς του Βόλου θα είναι στις 15 ή 16 του τελευταίου μήνα του χρόνου για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αρχής γενομένης απ’ αυτήν την αναμέτρηση, ο Βόλος θα αναγκαστεί να δώσει μέσα σε 27 μέρες έξι παιχνίδια, έχοντας ένα σχετικά βαρύ πρόγραμμα μετά την επιστροφή. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από τις 28/12 και το επόμενο δεκαήμερο θα έρθουν στο Πανθεσσαλικό οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας, ΑΕΚ και Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκός για το Κύπελλο.

Το ζητούμενο είναι η ομάδα να επανεμφανιστεί στην επανέναρξη των υποχρεώσεών της η ίδια και καλύτερη, με την τεχνική ηγεσία να αποφασίζει να δώσει άδεια από προχθές Δευτέρα έως την επόμενη Τρίτη 22/11 στους ποδοσφαιριστές κι ενώ οι μεταγραφικές αναζητήσεις όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά διαρρέεται πως έχουν ήδη αποφέρει καρπούς.

Στην προετοιμασία της

ΑΕΚ ο Πάολο Φερνάντες

Έτοιμος να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» είναι ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός θα ενσωματωθεί με την ΑΕΚ από τη διακοπή του Μουντιάλ και θα κάνει έτσι μαζί της τη μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία. Ωστόσο, διαθέσιμος θα είναι από τον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει πως στα τελευταία ματς του 2022 απέναντι σε Κηφισιά για το Κύπελλο, Λαμία και Βόλο για το πρωτάθλημα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου