Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Τι θα γινόταν, αν η Κουρομπύλια έκανε το λάθος σε ντέρμπι;»

τι-θα-γινόταν-αν-η-κουρομπύλια-έκανε-τ-884040

Διευκρινίσεις έδωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος, για την ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με την υπόδειξη της βοηθού Κουρομπύλια στην Τούμπα, που ξεχνώντας και τα βασικά της διαιτησίας στην εποχή του VAR, σήκωσε τη σημαία της, πριν ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ, τελειώσει τη συγκεκριμένη φάση.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος επεσήμανε στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» στο TRT: «Η ΠΑΕ δεν αναφέρεται πουθενά σε αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν υποστηρίζουμε ότι δεν κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ τον Βόλο. Μιλάμε για τον τρόπο που λειτούργησε η κ. Κουρομπύλια στη συγκεκριμένη φάση. Είναι ανεπίτρεπτο μετά από τρία χρόνια VAR να γίνεται τέτοιο λάθος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να σηκώνεται η σημαία, χωρίς να έχει τελειώσει μία οριακή φάση. Ακόμη και οφσάιντ να ήταν ο Οζέγκοβιτς, δεν θα έπρεπε να σηκώσει.

Δεν θέλω να μιλήσω για πρόθεση, αλλά για αγωνία της κ. Κουρομπύλια να σταματήσει τη φάση. Τη συγγνώμη της κ. Κουρομπύλια μετά το ματς την ακούμε βερεσέ. Αν γινόταν αυτό σε ένα ντέρμπι, τι θα συνέβαινε; Θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν. Είναι τόσο μεγάλο λάθος και γι’ αυτό το αναφέρουμε. Δείχνει μία ανεπάρκεια».

«Κλήρωση-βουνό»

Ακόμη, ο Μάνος Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε και στην πολύ δύσκολη κλήρωση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος: «Ήμασταν μακράν η πιο άτυχη ομάδα από τους 16. Κληρωθήκαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και τον αήττητο με 12 νίκες και μία ισοπαλία. Η κλήρωση είναι «βουνό» και το μόνο καλό που υπάρχει είναι ότι οι παίκτες θα είναι απελευθερωμένοι και δεν θα έχουν πίεση και άγχος. Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό, που επιβάλλεται να προκριθεί».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου