Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Διακοπές», Πορταριά, ενίσχυση και Κύπρος!

διακοπές-πορταριά-ενίσχυση-και-κύπ-882841

Να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος μετά και τη διακοπή λόγω Μουντιάλ θέλει ο Βόλος, με τους παίκτες να είναι ήδη σε μίνι «διακοπές», έχοντας άδεια μέχρι την προσεχή Τρίτη, ενώ στις 27 Νοεμβρίου η αποστολή της ομάδας ίσως και με νέα πρόσωπα θα μεταβεί στην Πορταριά για μίνι προετοιμασία.

Ο Βόλος ολοκληρώνοντας τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Super League 1, με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (24) και κατέχοντας θέση για τα play offs, θέλει μετά την ξεκούραση να δουλέψει και να συνεχίσει στα . ..ψηλά, με τον Βολιώτη προπονητή Κωνσταντίνο Μπράτσο να αναφέρει σε ανάρτησή του: «Ολοκλήρωση του 1ου γύρου με πολλά συναισθήματα να πλημμυρίζουν τις σκέψεις. Η περηφάνια όμως γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτά τα παιδιά είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Φορτίζουμε τις μπαταρίες μας λοιπόν, περνάμε χρόνο με τα αγαπημένα πρόσωπα και η ιστορία αυτής της ΟΜΑΔΑΣ συνεχίζεται …».

Στο διάστημα της διακοπής, ο Βόλος θα κλείσει ορισμένα φιλικά ματς, προκειμένου οι παίκτες να διατηρήσουν τον ρυθμό τους ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεών τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μάλιστα υπάρχει η σκέψη να αγωνιστεί η ομάδα στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ, όπου παίζει φέτος ο Φράνκο Φεράρι.

Η Super League μετά το Μουντιάλ θα επιστρέψει στη δράση στις 21 Δεκεμβρίου, με την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και με τον Βόλο να ξεκινά από την Τρίπολη, ενώ νωρίτερα (15 ή 16 /12) υπάρχει το πρώτο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Πριν το νέο έτος θα έχουμε ακόμη μία μεσοβδόμαδη αγωνιστική ημέρα και από τις 4 Ιανουαρίου 2023 θα αρχίσουν τα σερί παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, αφού τον Γενάρη θα έχουμε τόσο τις ρεβάνς των «16 » του Κυπέλλου, όσο και τα δύο ματς για τους «8».

Στην ΠΑΕ Βόλος ήδη κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας, ώστε οι παίκτες που θα έρθουν να είναι έτοιμοι από 1η Ιανουαρίου, καθώς πλέον δεν θα είναι στο ρόστερ ο Πάολο Φερνάντες που έπαιξε και στα 13 παιχνίδια, ενώ πριν 13 μέρες η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου της με τον Σέρβο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, ο οποίος δεν είχε συμμετοχή.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα αποκτηθούν τώρα από τον Βόλο, ο ένας θα είναι διεθνής μεσοεπιθετικός και έχει ακουστεί ότι μπορεί να προέρχεται από την Ονδούρα, ενώ έχει προαναγγελθεί από καιρό ένας Αργεντινός μέσος και υπάρχει συζήτηση και με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Μπαριέντος

Κάθε μήνα και ένας υποψήφιος. Ενώ τον Οκτώβριο από τον Βόλο ήταν υποψήφιος ο Τσοκάνης, τώρα άνοιξε η ψηφοφορία με υποψήφιο τον Ουρουγουανό Ζαν Μπαριέντος, για την ανάδειξη του Player Of The Month Νοεμβρίου από τη Super League, με τη διοργανώτρια αρχή να δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να διαλέξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή για τον συγκεκριμένο μήνα.

Ο Ζαν Μπαριέντος είναι μεταξύ των 7 υποψηφίων και στην επτάδα είναι και ο νεαρός Βολιώτης Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ. Όλοι υποψήφιοι Player Of The Month Νοεμβρίου είναι οι ακόλουθοι:

1/ Μ. Γκατσίνοβιτς-ΑΕΚ

2/ Λ. Πάλμα-Άρης

3/ Α. Γιαννιώτης-Ατρόμητος Αθηνών

4/ Ζ. Π. Μπαριέντος-Βόλος

5/ Σ. Παπασταθόπουλος-Ολυμπιακός

6/ Φ. Ιωαννίδης-Παναθηναϊκός

7/ Γ. Κωνσταντέλιας-ΠΑΟΚ

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, ενώ διεξάγεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League.

Διπλή απολογία για τον Ολυμπιακό

Οκτώ ΠΑΕ της Super League κλήθηκαν σε απολογία από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο για τη 12η και 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, με τους Πειραιώτες να είναι η μοναδική ομάδα που θ’ απολογηθεί και για τις δύο αγωνιστικές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου