Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συντριβή για Βόλο από τον … διαστημικό Παναθηναϊκό

συντριβή-για-βόλο-από-τον-διαστημικ-881388

Η πόλη του Βόλου «βάφτηκε» πράσινη, αφού στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας συνέρρευσαν 15.000 περίπου φίλοι του Παναθηναϊκού, που έδωσαν εντυπωσιακό παρών στο Πανθεσσαλικό και τελικά δεν έκαναν λάθος στην επιλογή τους να εκδράμουν μαζικά στον Παγασητικό, αφού είδαν την ομάδα τους να είναι πολύ ανώτερη από τον Βόλο και να τον συντρίβει με 1-5, κάνοντας το δέκα στα δέκα στη Σούπερ Λιγκ 1.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και τεράστια ώθηση από τον κόσμο τους, που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα, μετατρέποντας σε Λεωφόρο το Πανθεσσαλικό, από το πρώτο λεπτό έγιναν το αφεντικό του ματς.

Ετσι, περιόρισαν με εξαιρετική κυκλοφορία και υψηλή κατοχή μπάλας σε παθητικό ρόλο τους γηπεδούχους, που δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε έως τώρα και τις πέντε συνεχόμενες νίκες, οι οποίες την έφεραν στην τρίτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός, λειτουργώντας ως καλοκουρδισμένη μηχανή, επέβαλε την ανωτερότητά του και παρόλο που δεν βρήκε το γκολ νωρίς, κατάφερε διπλό «χτύπημα» στο τέλος του πρώτου μέρους με δύο γκολάρες του Παλάσιος στο 39’ και το 44’, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-2.

Στην επανάληψη κι ενώ ο Βόλος μπήκε με διάθεση να πιέσει και να σκοράρει, αυτό δεν έγινε, αντίθετα στη συνέχεια οι κυανέρυθροι κατέρρευσαν και δέχθηκαν και άλλα τρία τέρματα με αυτογκόλ του Εσκοβάλ στο 64’ (σ.σ. μέτρησε μετά την εξέταση από το VAR στο 66’) και από τους Τσέριν και Σπόραρ στο 67’ και το 76’, για να μειώσει ο Νοκέρ με πέναλτι στο 84’ στο τελικό 1-5.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Kλέιμαν, Άλχο, Λούνα (85’ Ουές), Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος (71’ Ματίγια), Πάολο Φερνάντες (85’ Μπατόκιο), Ντέλετιτς, Μεσκίδα (46’ Νοκέρ), Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (86’ Κότσιρας), Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Ρούμπεν Πέρεθ (77’ Τσοκάι), Τσέριν, Μπερνάρντ (86’ Γκάνεα), Παλάσιος, Βέρμπιτς (69’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (77’ Ιωαννίδης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου