Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εκλεισε Εντσο Γκάτζι ο Βόλος (video+photos)

εκλεισε-εντσο-γκάτζι-ο-βόλος-videophotos-877370

Έναν παίκτη που αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, αλλά έχει τα χαρακτηριστικά, για να καλύψει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, έχει κλείσει ο Βόλος. Πρόκειται για τον 24χρονο (14/1/1998) Αργεντινό Εντσο Γκάτζι, του οποίου το συμβόλαιο με τη νυν ομάδα του, Τσάκο Φορ Εβερ, που συμμετέχει στην Πριμέρα Νασιονάλ (σ.σ. 2η κατηγορία της Αργεντινής) λήγει τυπικά στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Βόλος ήταν γνωστό ότι είχε κινηθεί πολύ νωρίς για τη χειμερινή μεταγραφική του ενίσχυση και κυρίως προκειμένου να καλύψει το κενό του Πάολο Φερνάντες και πλέον είναι βέβαιο ότι από την 1η Ιανουαρίου θα έχει στο ρόστερ του τον Εντσο Γκάτζι, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram αναφέρει ήδη ως τόπο κατοικίας του τον Βόλο.

Ο Γκάτζι είναι ένας ποδοσφαιριστής διεμβολιστής, πολύ γρήγορος, που βγαίνει πολύ συχνά και σε θέσεις να τελειώνει τις φάσεις, ενώ το καλό του πόδι είναι το δεξί, σε αντίθεση με τον Πάολο Φερνάντες.

Ο 24χρονος εξτρέμ, που έχει ύψος 1.74, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα το 2017 και ακολούθησαν η Σεντράλ Νόρτε και η Ντεφενσόρες Μπελγράνο πριν την Τσάκο Φορ Εβέρ, έχοντας συνολικά σ’ αυτές τις ομάδες 76 εμφανίσεις και οκτώ γκολ, ενώ αποκλειστικά στο φετινό πρωτάθλημα έχει καταγράψει 25 ματς και τρία τέρματα, με την τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία να εκτιμάται στα 275.000 ευρώ.

Από κει και πέρα έντονη είναι η φημολογία και για άλλη μία κλεισμένη μεταγραφή με παίκτη από την Ονδούρα.

Δείτε φωτό του Εντσο Γκάτζι:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές του Εντσο Γκάτζι μέσα στο 2022:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου