Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με Μαρινάκη ο Αχιλλέας Μπέος

επιβεβαίωσε-ότι-συναντήθηκε-με-μαριν-865634

Το γεγονός ότι συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τις προηγούμενες μέρες παραδέχθηκε ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, με τις δύο ομάδες, ως γνωστόν να αναμετρώνται την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Ο κ. Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86, ανέφερε τα εξής: (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:TAXYDROMOS.GR):

«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».

Ερωτώμενος για το αν η αποκατάσταση των σχέσεων με τον κ. Μαρινάκη έχει σχέση με την ΕΠΟ και τη διαιτησία, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω, ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ.

Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».

Για την κόντρα μεταξύ των κ.κ. Μπαλτάκου και Φιλιππούση: «Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου