Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπράτσος: Σαφώς και περιμέναμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ

μπράτσος-σαφώς-και-περιμέναμε-να-κερδ-858309

Για τη νίκη του Βόλου επί της ΑΕΚ και τον Φερνάντες μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλίας, Κώστας Μπράτσος» στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για το μεγάλο διπλό στη Ριζούπολης ανέφερε: «Σαφώς και περιμέναμε να κερδίσουμε και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Είναι κατόρθωμα των παικτών και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι οι πρωταγωνιστές.

Όταν ήμουν μικρός, ένας μεγαλύτερος μου είπε ότι, αν το κάνεις μια φορά, μπορείς να το ξανακάνεις. Αυτό είναι οδηγός μου από τότε. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να εμπνέεις τους παίκτες, ώστε να μπαίνουν και να κερδίζουν. Αυτή είναι η ταυτότητα του Βόλου να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό».

Για τον Πάολο Φερνάντες: «Θα πρέπει να προσαρμόζεσαι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και η εξέλιξή του ήρθε και από τη βοήθεια των συμπαικτών του. Δεν ξέρω τι γίνεται με ΠΑΟΚ. Ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Βόλου και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Εύχομαι να εκπληρώσει τα όνειρα του όποια και αν είναι. Το μεγαλύτερο του προσόν είναι ότι κρατά την κατοχή υπό πίεση και με όσους αντιπάλους και να έχει γύρω του. Αυτό βοηθά τις ομάδες που παίζουν κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Κάνει τη ζωή των επιθετικών πιο εύκολη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου