Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μεγάλο φαβορί πλέον για τα πλέι οφ ο Βόλος

μεγάλο-φαβορί-πλέον-για-τα-πλέι-οφ-ο-βόλ-856472

Μεγάλο φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 έγινε πλέον ο Βόλος, έστω κι αν απομένουν οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, καθώς μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής με το δικό του διπλό προχθές με 0-1 επί του Ιωνικού και την απώλεια δύο βαθμών του έβδομου Ατρομήτου στη Λαμία, είναι στο +6 από την ομάδα του Περιστερίου.

Επίσης, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που ξαναπήρε τρίποντο και ξανασκόραρε μετά τις 10 Νοεμβρίου 2021, ανέβηκε και πάλι μόνη 5η, αφήνοντας έκτο τον Αρη, που αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους κυανέρυθρους του Βόλου να ενδιαφέρονται πρώτα για την είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ και μετά θα κοιτάξουν για το κάτι παραπάνω, αν και ευχής έργον θα είναι γι’ αυτούς να ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα μπροστά από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Βλέποντας μάλιστα κανείς το πρόγραμμα του Βόλου αλλά και του Ατρομήτου, καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει τη μία πίσω από την άλλη υπέρβαση ο Ατρόμητος, για να ξεπεράσει τον Βόλο, ο οποίος μάλιστα φιλοξενεί στον δεύτερο γύρο τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό μετά το διπλό στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος έχει τέσσερα ματς εντός έδρας με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λαμία και ΠΑΟΚ και τέσσερα εκτός με Αρη, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη ο Ατρόμητος καλείται να αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους τις τρεις ομάδες του πρώην ΠΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, αλλά και τον Λεβαδειακό, ενώ εκτός θα παίξει με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο, Αρη και Αστέρα Τρίπολης.

Ειδικά, αν ο Βόλος κερδίσει στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, σιγουρεύει τα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, λόγω του υπέρ του 0-2 στο Περιστέρι, θα πρέπει να συγκεντρώσει επτά λιγότερους βαθμούς από τον Ατρόμητο, για να χάσει την εξάδα, αφού ευνοείται στην ισοβαθμία.

Το πρόγραμμα του Βόλου ως το τέλος της κανονικής διάρκειας:

21/1 Αρης-Βόλος

28/1 Βόλος-Παναιτωλικός

5/2 Λεβαδειακός-Βόλος

12/2 Βόλος-Ατρόμητος

19/2 Παναθηναϊκός-Βόλος

26/2 Βόλος-Λαμία

5/3 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

12/3 Βόλος-ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα του Ατρομήτου:

22/1 Ατρόμητος-Ολυμπιακός

28/1 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

5/2 Ατρόμητος-ΑΕΚ

12/2 Βόλος-Ατρόμητος

19/2 Ατρόμητος-Λεβαδειακός

26/2 Αρης-Ατρόμητος

5/3 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

12/3 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου