Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττα για την Κ19 του Βόλου

ηττα-για-την-κ19-του-βόλου-855836

Την ήττα με 1-3 στο Βασδέκειο από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε χθες η Κ19 του Βόλου για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 9’ ο Παπαθανασίου μετά από κάθετη του Ιννου έγραψε με εύστοχο πλασέ από πλάγια αριστερά το 1-0, με τους γηπεδούχους του Λευτέρη Καλογήρου να προηγούνται νωρίς, αλλά να δέχονται στη συνέχεια τρία γκολ.

Αρχικά, στο 16’ ο Παπαθανασίου σκόραρε για τους Βολιώτες, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ έξι λεπτά αργότερα έγινε το 1-1. Στο 22’ λοιπόν ο Καπέρδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, μετά από σέντρα του Ζούγλη, ενώ στο 39’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μπάτσι, ο οποίος στην επαναφορά μετά από απόκρουση του Αυγερινού σημείωσε το 1-2.

Στο 91’ κι ενώ ο Βόλος προσπαθούσε να ισοφαρίσει σε κόντρα επίθεση διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο γκολ. Συγκεκριμένα, από τη γραμμή του άουτ ο Κεδίκογλου με έναν περίεργο τρόπο και ίσως με τη βοήθεια και του αέρα είδε την μπάλα να καταλήγει εντός εστίας, γράφοντας το 1-3. Η Κ19 του Βόλου έτσι μετά από έντεκα ματς έμεινε στους εννιά βαθμούς.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022 ολοκληρώνονται με επίσης δύο εξ αναβολής ματς για τη 2η και τη 12η αγωνιστική, αρχικά απέναντι στην ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας και στη συνέχεια με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 10/12 στον Βόλο.

ΒΟΛΟΣ Κ19 (Καλογήρου): Αυγερινός, Γαβριηλίδης, Μαλαμούλης, Σανάι, Καραστέργιος, Ιννος (80’ Κύρκος), Στεργίου (63’ Νταϊλάνι), Τσελεμπάκης, Τουλουμενίδης (68’ Κασιούρας), Παπαθανασίου (80’ Ζέρβας), Σίμος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ19: Βαλλινδράς, Καπέρδας, Χριστόπουλος, Λάσκαρης, Παπαδόπουλος, Προύντζος, Ζουγλής (75’ Ανανιάδης), Παπαδημητρίου (62’ Κεδίκογλου), Μπάτσι (89’ Μποτόπουλος), Ρούμπιες (85’ Θωμάϊ), Καλατζής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου