Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Διευκρινίσεις Μπέου για την πώληση της ΠΑΕ Βόλος

διευκρινίσεις-μπέου-για-την-πώληση-τη-795845

Για την πώληση της ΠΑΕ Βόλος μίλησε στο Metropolis ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Μπέος. Αναφέρθηκε ακόμη στον Ουάρντα, τον ΠΑΟΚ, τον Βρύζα και τον Δουβίκα… Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

Για το βίντεο που φαίνεται να φωνάζει «χαμπίμπι» στον Ουάρντα στο γήπεδο της Ριζούπολης: «Είναι ο γιος μου που ήρθε από την Αμερική και με τραβά με το κινητό του την ώρα που πανηγυρίζω το γκολ του Ουάρντα. Το τράβηξε αυθόρμητα το βίντεο, το ανέβασε στον λογαριασμό του και το πήραν από εκεί. Δεν με πειράζει. «Χαμπίμπι» σημαίνει φίλε. Επικοινωνήσαμε από μακριά με τον Ουάρντα, του έδωσα συγχαρητήρια. Με αυτά που γίνανε δεν μπόρεσε να πάρει τους 3 βαθμούς ο Βόλος. Πιστεύω με τις μετάγραφες και την εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο θα δείτε μια διαφορετική ομάδα. Γιατί στα τελευταία ματς, ο κορωνοϊός μας έβγαλε εκτός ρυθμού».

Για την πώληση του Βόλου σε ξένους επενδυτές: «Δεν είπα για Ισπανούς, αλλά λάτιν. Δεν είναι βόμβα, είναι μια επιθυμία που είχα από όταν επικρότησα την προσπάθεια αυτής της ομάδας να ενώσει ποδοσφαιρικά την πόλη. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν το κατάφερα 100%. Ο σκοπός μου τέλειωσε και μέσω ανθρώπων που έχω στο ποδόσφαιρο ήθελα να βρεθεί ένα fund που θα τους αρέσει το πρότζεκτ. Ήρθε η πρόταση που την έφερε ο Ζήσης Βρύζας που δεν είναι τυχαίος, είναι μεγάλη προσωπικότητα και έχει διασυνδέσεις. Ήρθαν πριν 1,5 μήνα, άρχισαν οι συζητήσεις, βάλαμε κάτω τα συν και τα πλην και καταλήξαμε ότι η επιθυμία τους ταυτίζεται με τη δική μου. Υπογράψαμε προσύμφωνο και ήδη έδωσα εντολή στη νομική υπηρεσία να γίνει εξονυχιστικό έλεγχος από την ΕΕΑ και να τηρηθεί 100% η νομιμότητα. Εμένα με πείσανε. Ολοκληρώνω έναν κύκλο στον Βόλο, με μια ομάδα από το μηδέν να είναι στα σαλόνια, να μη χρωστάει ευρώ πουθενά και παρουσιάζονται άνθρωποι που θέλουν να κάνουν ένα νέο αθλητικό κέντρο και να δουλέψουν με νέα παιδιά».

Θα παραμείνει στην ομάδα και μετά την πώλησή της: «Η αρχική πρόταση είναι να παραμείνω μέχρι τις 30 Ιουνίου. Όμως από τη στιγμή που θα υπάρχει νέος πρόεδρος, ζήτησα να μην υπάρχω από την επόμενη μέρα της υπογραφής. Πλέον δεν υπάρχουν πολλά παρασκήνια όπως παλιά, αν έχεις καλή ομάδα προχωράς. Τα διαιτητικά λάθη είναι πλέον πολύ λίγα. Θα έρθουν θα ελέγξουν τα βιβλία και θα προχωρήσουμε».

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Όπου ασχολούμαι κάνω κατάθεση ψυχής. Υπάρχει η οικογένεια Σαββίδη και είναι ευλογία για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι δήμαρχος Βόλου, το εκτιμώ, το αναγνωρίζω και αυτή τη στιγμή δε θα μπορούσα να αφήσω την πόλη καθώς έχω εκκρεμότητες. Θέλω όταν φύγω να μιλάει όλη η Ελλάδα για το τι βρήκα και τι έδωσα. Έχω συνηθίσει το τι λέω με έναν άνθρωπο να μη το λέω δημόσια. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός και συνεχίζω να παραμένω φίλος του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη».

Όσο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τάσο Δουβίκα, ο Αχιλλέας Μπέος πρόσθεσε ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί και να βοηθήσει άμεσα τον Δικέφαλο. Πρόσθεσε, επίσης, ότι για τον παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες από την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου