Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Γνωρίζοντας την αξία της νίκης

γνωρίζοντας-την-αξία-της-νίκης-780024

Γνωρίζοντας πολύ καλά την αξία της νίκης ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχτεί αύριο στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, θέλοντας μαζί με την επιστροφή στην έδρα του να συνδυάσει την επιστροφή στα τρίποντα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον ΝΠΣ Βόλος θέλουν να αξιοποιήσουν περισσότερο την έδρα και με την έναρξη του β’ γύρου «είδαν» πως η δεύτερη φετινή νίκη στο Πανθεσσαλικό (1-0 τον Ατρόμητο) πόσο σημαντική βαθμολογικά ήταν αφού ξανάφερε την ομάδα στην πρώτη «εξάδα» της βαθμολογίας της Super League 1 πριν από δυο ματς εκτός έδρας. Μετά από τις δυο ήττες από Αρη και ΠΑΟΚ ο ΝΠΣ Βόλος βρέθηκε να απέχει και πάλι 2 βαθμούς από την 6η θέση της βαθμολογίας, όπου ισόβαθμος με τον Αστέρα Τρίπολης είναι και ο Ατρόμητος που κέρδισε προχθές την κυριακάτικη αντίπαλο Λαμία που έρχεται στον Βόλο χωρίς να έχει κερδίσει κάτι εκτός έδρας και έχοντας πετύχει μόνο δυο γκολ!

Η αξιοποίηση της έδρας στα εναπομείναντα παιχνίδια του δευτέρου γύρου θα πρέπει να είναι κύριο μέλημα της Βολιώτικης ομάδας όταν μάλιστα βλέπουμε ότι από τα 18 γκολ που έχει πετύχει τα 13 είναι εκτός έδρας και μόλις 5 στο Πανθεσσαλικό.

Στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος έχει αρκετές απώλειες βαθμών καθώς εκτός από την ήττα από τον Άρη (0-1) και στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (0-0), είχε ήττα (1-4) από τον ΟΦΗ με τον οποίο είναι στην ιδία βαθμολογική θέση αλλά και από ισοπαλίες με ΑΕΛ (1-1) και Παναιτωλικό (0-0), ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω. Στο Βόλο η ομάδα του Ανχελ Λόπεθ έχει να επιδείξει μόλις δύο νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, στο πρώτο και στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ουάρντα

Αύριο στο Πανθεσσαλικό με τη Λαμία, για τη 17η αγωνιστική της Super League υπάρχουν για τον ΝΠΣ Βόλος περισσότερες λύσεις αφού ο Άνχελ Λόπεθ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Ζαν Μπαριέντος και Ροντρίγκο Κολόμπο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λόγω τιμωρίας, ενώ πιθανόν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή μετά από δύο μήνες οι Τάσος Τσοκάνης και Σέρτζιο Τέκιο, οι οποίοι αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών εδώ και καιρό προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπουένο, ο οποίος έπαιξε πρώτη φορά ένα 45λεπτο στο Χαριλάου αλλά δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, λόγω τραυματισμού.

Ο Ουρουγουανός Χούλιαν Μπαρτόλο θα λείψει πάντως από ένα επόμενο ματς 24/1 στα Γιάννενα, ενώ ο Κολομβιανός Χουάν Περέα που συμπλήρωσε κάρτες «δηλώθηκε» να λείψει από το ματς στις 27/1 με τον Παναθηναϊκό.

Ενώ αύριο στη 17η αγωνιστική ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχθεί την Λαμία (17.15),την ερχόμενη Τετάρτη στις 20/1 θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ για το κύπελλο (το ματς θα μεταδοθεί από την Cosmote, αλλά και μέσω του καναλιού της Cosmote στο youtube), στην 18η (Κυριακή 24/1) θα παίξει στα Γιάννινα, στην 19η (Τετάρτη 27/1) αντίπαλος στο Πανθεσσαλικό (15.00) θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ιανουάριος κλείνει με την 20η αγωνιστική, Σάββατο (30/1) και με το ματς Λάρισα- Βόλος ΝΠΣ (15.00).

ΠΑΟΚ για Φεράρι

Ο Φράνκο Φεράρι που είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη Super League 1 με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη.

Με την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς ο ΠΑΟΚ στοχεύει στον Φράνκο Φεράρι για την αντικατάστασή του και στην ΠΑΕ Βόλος εφόσον υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αν θα τον «πουλήσει» τώρα ή αφού αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Φεράρι, που έχει ξεχωρίσει στον ΝΠΣ Βόλος πριν έρθει στο Βόλο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αργεντινής με τη φανέλα της Μίτρε Σαντιάγκο και έχει αγωνιστεί επίσης στις Αργεντίνικες Τίρο Φεντεράλ, και στην Ντεπορτίβο Σάντα Μαρίνα.

Είπε αντίο ο Γιαννούλης

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Γιαννούλη με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο αριστερός μπακ βρέθηκε χθες στην Τούμπα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους του Δικεφάλου και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Αγγλία για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στη Νόριτς.

Ο 25χρονος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς αναχωρεί σήμερα για το Νόριτς όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον ΠΑΟΚ εκτός από τα χρήματα που θα εισπράξει για τη μεταγραφή του να κρατά και ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του.

Ο Γιαννούλης αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ μετά από 6,5 χρόνια, από τα οποία πάντως κάποια είχε αγωνιστεί σε Κύπρο και Ατρόμητο ως δανεικός, έχοντας πραγματοποιήσει 77 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Κροάτης διαιτητής για πρώτη φορά στο Πανθεσσαλικό

Ο Κροάτης διαιτητής, που ήταν προχθές στο ματς της Super League του Άρη και της ΑΕΚ στο Χαριλάου, θα βρεθεί αύριο Κυριακή (17.15) στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό για να διευθύνει το ματς ΝΠΣ Βόλος-Λαμία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ΚΕΔ όρισε τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ διαιτητή της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού όπου δεν έχει οριστεί ξανά ξένος διαιτητής σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο διεθνής Κροάτης ρέφερι εκτός από το προχθεσινό ματς είχε ξαναδιευθύνει και τον Νοέμβριο το Άρης – Ολυμπιακός. Βοηθοί του θα είναι οι Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα, ενώ τέταρτος ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Στο VAR θα είναι ο Γκόραν Γκαμπρίλο και AVAR ο Κ. Ψαρρής από τη Ζάκυνθο.

Ενώ το ματς ΝΠΣ Βόλος – Λαμία θα διευθύνει ο Κροάτης Μπέμπεκ, τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (17/1), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα θα «σφυρίξει» ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο ΑΕΚ – Ατρόμητος θα βρεθεί ο Καραντώνης (Ημαθίας), ενώ στο ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης ορίστηκε ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Σάββατο 16/1

17:15 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Νικολαΐδης

19:30 ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Μοϋσιάδης (Ηπείρου)

Κυριακή 17/1

15:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑVAR: Χ. Κουρουμπύλια (Δυτικής Αττικής)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

Διαιτητής: Μπέμπεκ (Κροατία)

Βοηθοί: Πατάκι (Κροατία), Ζομπένιτσα (Κροατία)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Γκαμπρίλο (Κροατία)

ΑVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

17:15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Απτσόγλου (Αθηνών)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Σαμοϊλής (Αθηνών)

19:30 Αρης – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Μπαλτάς (Αχαϊας)

21:30 AEK – Ατρόμητος

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας).

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Αγ.

  1. Ολυμπιακός 42 16
  2. ΑΕΚ 33 16
  3. Aρης 33 16
  4. ΠΑΟΚ 32 16
  5. Παναθηναϊκός 25 16
  6. Αστέρας Τρίπ. 21 16
  7. Ατρόμητος 21 16
  8. ΟΦΗ 19 16
  9. Βόλος Ν.Π.Σ. 19 16
  10. Απ. Σμύρνης 15 15
  11. ΠΑΣ Γιάννινα 15 16
  12. Παναιτωλικός 11 16
  13. ΑΕΛ 8 15
  14. Λαμία 5 14

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου