Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θετικός… βαθμός για τον Βόλος ΝΠΣ στην φιλική ισοπαλία με τον Αρη

θετικός-βαθμός-για-τον-βόλος-νπσ-στην-731842

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Βόλος ΝΠΣ αντιμετώπισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αρη, κόντρα στον οποίο ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη και τη νίκη, αν δεν υπήρχε κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα, που κράτησε το 0-0.

Οι κυανέρυθροι πήραν έτσι θετικό… βαθμό, με τον Λόπεθ να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε και ο πολύ καλός Περέα. Ο προπονητής των κιτρίνων, Μίχαελ Ενινγκ, χρησιμοποίησε αρκετά λεπτά τους βασικούς αλλά δεν είδε αυτά που ήθελε. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αρης είχε την καλύτερη του στιγμή στο 10’ όταν ο Λόπεθ βρήκε όμορφα τον Τζέγκο εντός περιοχής, αλλά εκείνος τελείωσε άσχημα τη φάση. Ο Βόλος ΝΠΣ άγγιξε το γκολ στο 40’, μετά από λάθος του Σάκιτς, αλλά ο Μπαριέντος νικήθηκε από Κουέστα αρχικά και Σάκιτς εν συνεχεία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αρης είχε τριπλή ευκαιρία στο 59’ με ένα σουτ του Σάσα και δύο του Γκάμα, ενώ ο Βόλος λίγο έλειψε να προηγηθεί πέντε λεπτά μετά, όταν σε αντεπίθεση ο Περέα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε κενή εστία. Οι κυανέρυθροι στο φινάλε άγγιξαν και πάλι το γκολ. Ο Δουβίκας έβγαλε την πάσα στον Λούντεβαλ αλλά ο Κουέστα ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε και κράτησε το μηδέν.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς (76’ Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Σενγκιέργκης, Ματίγια, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (80’ Μάνος), Γκάμα (76’ Μπερτόλιο), Λόπεθ (63’ Μαντσίνι).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Τέκιο (65’ Ντεντάκης), Σάντσες (65’ Δημόπουλος), Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα (65’ Κιάκος), Τσοκάνης (46’ Λουντεβάλ), Περέα (65’ Κρητικός), Μπαριέντος, Μπαρτόλο (65’ Γέντρισεκ), Δουβίκας.

Ικανοποίηση για Λόπεθ

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο εμφανίστηκε ο Ανχελ Λόπεθ. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα να δείξει σε τι επίπεδο απόδοσης βρίσκεται. Αν και λίγες μέρες στην ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή της», ανέφερε αρχικά ο Λόπεθ και προσέθεσε: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, να συμβάλλω στην αγωνιστική ανάπτυξή της. Είναι μικρό το διάστημα που είμαι στις προπονήσεις αλλά είμαι ευχαριστημένος και θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές μου πολύ γρήγορα θα αφομοιώσουν τις ιδέες μου. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου λειτούργησαν σωστά στην πίεση και κατάλαβαν τι ακριβώς θέλω από αυτούς. Γενικώς η ομάδα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα»

Ματαίωση με Αιγάλεω

Το φιλικό ανάμεσα στον Βόλο και στο Αιγάλεω, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί χθες Κυριακή ματαιώθηκε, αφού η ομάδα του Αιγάλεω ζήτησε την ματαίωση της φιλικής αναμέτρησης και όπως ήταν φυσικό το αίτημα έγινε δεκτό από τους κυανέρυθρους. Ετσι, ο Βόλος ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Αρη.

Κυριακή η πρεμιέρα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Βόλος ΝΠΣ να φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 18.15 την Κυριακή. Το πρώτο χρονικά ματς είναι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 18.15 μεταξύ του Αρη και της Λαμίας και στις 20.30 την ίδια μέρα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στην Τούμπα. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έχουμε τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό (στις 18:15), λόγω της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (στις 21:00). Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί εκτός από το παιχνίδι Ατρόμητος-Βόλος (18:15) και το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (20:30).

Οσον αφορά τους αγώνες που αναβλήθηκαν, το Απόλλων-Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε στις 21 Οκτωβρίου (18:15) στη Ριζούπολη και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου (19:30).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Άρης-Λαμία (18:15)

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (20:30)

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (18:15)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος-Βόλος (18:15)

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (20:30)

21 Οκτωβρίου

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννενα (18:15)

16 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου