Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξανά σε ρυθμούς playouts

ξανά-σε-ρυθμούς-playouts-72352

Σε ρυθμούς playouts, επιστροφής σε αγωνιστική δράση και σε θετικά αποτελέσματα μπήκε και πάλι από χθες ο Βόλος, μετά το ρεπό, αλλά και τη διακοπή του μίνι πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, βλέποντας πλέον το επόμενο ματς που είναι με τον Ιωνικό στη Νίκαια το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Βόλος με εξασφαλισμένη την παραμονή, στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος δεν είχε την καλή απόδοση και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα, αλλά στα επόμενα 6 παιχνίδια μέχρι το αγωνιστικό τέλος της σεζόν, θέλει να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο στα ματς που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς (2/4, 18:15), στη Νίκαια με τον Ιωνικό ο οποίος ήταν η έκπληξη της πρεμιέρας με τη νίκη του στην Κρήτη.

Στη 2η αγωνιστική των playouts της Super League 1 για το Σάββατο 2 Απριλίου έχουν ήδη οριστεί από τη διοργανώτρια τα ματς: (16:00) Λαμία – ΟΦΗ, (17:15) Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, (18:15) Ιωνικός – Βόλος και (20:30) Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός, ενώ πρόγραμμα έχει βγει και για την 3η αγωνιστική, που ο Βόλος το Σάββατο 9 Απριλίου (16:00) θα υποδεχθεί τη Λαμία, αλλά και για την 4η που η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 16/4 με τον Απόλλωνα (16:00) στη Ριζούπολη, όπου δεν έχει χάσει ποτέ…

Τα ματς που θα απομένουν να οριστούν είναι για την 5η: Βόλος – Ατρόμητος, για την 6η: Παναιτωλικός – Βόλος και για την 7η αγωνιστική Βόλος – ΟΦΗ.

Το ενδιαφέρον τώρα είναι για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Ιωνικό, που ο Βόλος με αλλαγές στην 11άδα έχει και το κίνητρο να κερδίσει τον αντίπαλο για πρώτη φορά, αφού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε δυο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1).

Γενικότερα ο Βόλος θέλει να επιστρέψει από το Σάββατο (2/4), δείχνοντας το καλό του πρόσωπο σε νίκες και γκολ αφού η ομάδα θέλει μια καλύτερη τελική θέση και για κάποιους παίκτες τα παιχνίδια μπορεί να είναι και κριτήριο για το αν θα συνεχίσουν.

Η βολιώτικη ομάδα θέλει και μπορεί να επιστρέψει σε νίκες κάτι που δεν έχει πετύχει σε έξι διαδοχικά παιχνίδια μέσα-έξω και ένα κίνητρο που προκύπτει είναι ότι στο μίνι πρωτάθλημα έχει να αντιμετωπίσει πάλι ΟΦΗ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, τις τρεις από τις έξι ομάδες που του «στέρησαν» αυτή τη χαρά!

Επίσης στον Βόλο περιμένουν και την επιστροφή του Φαν Βέερτ στα γκολ καθώς οι «αριθμοί» δείχνουν πως όταν ο Ολλανδός φορ σκοράρει η ομάδα κερδίζει! Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος στις 7 από τις 8 νίκες ο Τομ Φαν Βέερτ έχει σκοράρει (με Λαμία, Ατρόμητο, Αστέρα, ΠΑΟ, ΑΕΚ και στα δυο ματς με Απόλλωνα), όπως γκολ πέτυχε στις εκτός έδρας ισοπαλίες σε Λαμία και Τούμπα αλλά και στην ήττα στο «Καραϊσκάκης».

Στην 8η νίκη του Βόλου, στο Κλ. Βικελίδης επί του Άρη, είχαν σκοράρει οι Σοάρες και Κορέα, ενώ από την ώρα που Φαν Βέερτ δεν έχει βρει δίχτυα, έχουν πετύχει ακόμη γκολ ο Ορός με τον Ιωνικό, ο Φερνάντες στην Κρήτη και ο Ρεγκατέν στο Περιστέρι.

Στο ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό θα υπάρξει η επιστροφή από τιμωρία του Τάσου Τσοκάνη και στον Βόλο περιμένουν τις επόμενες ημέρες και τον Νικολάι Άλχο που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας και σήμερα αγωνίζεται με τη Σλοβακία στη Μούρθια της Ισπανίας.

Καλύτερη fantasy 11άδα

Μετά απο κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 2ης αγωνιστικής των playoffs και 1ης των playouts του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, Μύγας, Άοσμαν, Ντάλσιο και Ρομαό, δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών, Γιαννιώτης και Κουλούρης, δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Σίτο και Κρεσπί, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Σάντσες (Παναθηναϊκός), Λέισμαν (Άρης) και Μανούσος (Λαμία).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου