Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το καλύτερο από αύριο ο Βόλος

για-το-καλύτερο-από-αύριο-ο-βόλος-62639

Για να τερματίσει σε όσο καλύτερη θέση μετά τη διακοπή του μίνι πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, επιστρέφει από αύριο ο Βόλος σε αγωνιστική δράση, θέλοντας και επιστροφή σε θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ο Βόλος με εξασφαλισμένη την παραμονή, στο ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος δεν είχε την καλή απόδοση και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα, αλλά στα επόμενα 6 παιχνίδια μέχρι το αγωνιστικό τέλος της σεζόν, επιδιώκει να δείξει και πάλι το θετικό του πρόσωπο στα ματς που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το αυριανό (18:15) στη Νίκαια με τον Ιωνικό.

Στο ματς με τον Ιωνικό θα υπάρξει και η επιστροφή από τιμωρία του Τάσου Τσοκάνη με την βολιώτικη ομάδα να είναι ήδη σε έξι διαδοχικά παιχνίδια μέσα-έξω χωρίς νίκη και να διεκδικεί από αύριο το πιο καλό τελείωμα της χρονιάς….

Στην 1η αγωνιστική των πλέι άουτ, ενώ ο Βόλος δεν ξεκίνησε, όπως επιθυμούσε, ο αυριανός αντίπαλος Ιωνικός έκανε την έκπληξη στο «Γεντί Κουλέ», όπου επικράτησε 2-3 του ΟΦΗ και με το «διπλό» αυτό πιθανότατα έδιωξε μακριά και το παραμικρό άγχος παραμονής.

Έτσι ο Ιωνικός από την αρχή των πλέι άουτ είναι στο +8 από τη Λαμία και στο +3 από τον Ατρόμητο.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Δ. Σπανού στην έδρα της είχε 4 νίκες (1-0 τον Αρη, 3-2 τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο και 4-0 τον Απόλλωνα), 4 ισοπαλίες (με Γιάννινα και ΟΦΗ χωρίς γκολ και με 1-1 απέναντι σε Βόλο και Αστέρα), ενώ έχασε από Λαμία (1-2), ΑΕΚ (0-1), Παναθηναϊκό (0-1), Ολυμπιακό (0-3) και Παναιτωλικό (1-2).

Ο Βόλος έχει πετύχει τα 20 από τα 35 του γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδια του, ενώ αντίθετα ο Ιωνικός στη Νίκαια έχει σκοράρει 14 φορές.

Πέρυσι, ο Βόλος είχε τερματίσει στην 1η θέση των πλέι άουτ και 7η της γενικής βαθμολογίας χάνοντας μόνο ένα παιχνίδι και τώρα άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, αν και φαίνεται δύσκολο να φτάσουν στην περσινή θέση με την κατάταξη σήμερα να έχει ως εξής:

  1. Αστέρας Τρ. 38
  2. ΟΦΗ 37
  3. Παναιτωλικός 32
  4. Βόλος 30
  5. Ιωνικός 29
  6. Ατρόμητος 26
  7. Λαμία 21
  1. Απόλλων 13

Μεταγραφικά ταξίδια

Εκτός από το μίνι πρωτάθλημα, στον Βόλο έχουν τη δυνατότητα να κοιτούν και τη νέα χρονιά για το καλύτερο. Την τελευταία διετία λόγω κορονοϊού στην ΠΑΕ Βόλος δεν κατάφεραν να κάνουν τα ταξίδια που θα ήθελαν εκτός συνόρων, για να τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους. Φέτος είναι αλλιώς. Μετά τη Γαλλία και το Βέλγιο, ήρθε η στιγμή της Αργεντινής και ο Τάκης Γιαννόπουλος ήδη αναχώρησε για μία χώρα που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Επιβράβευση για δύο στον Ιωνικό

Επαγγελματικά συμβόλαια σε δύο νεαρούς προσέφερε ο αυριανός αντίπαλος του Βόλου, Ιωνικός. Μοχάμεντ Κόντε και Δημήτρης Γραμμένος επιβραβεύτηκαν για την έως τώρα προσπάθειά τους. Ο πρώτος κατάγεται από την Γκάμπια και είναι χαφ, ενώ ο δεύτερος παίζει ως μεσοεπιθετικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου