Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Περιμένει και τον κόσμο ο ΝΠΣ Βόλος

περιμένει-και-τον-κόσμο-ο-νπσ-βόλος-534136

Ο ΝΠΣ Βόλος ξεκίνησε από προχθές την προετοιμασία του για τη νέα καλύτερη χρονιά στην 3η του σεζόν στην Super League 1, συνεχίζει να ενισχύεται και φέτος περιμένει και τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό, κάτι που έχει λείψει το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων για την πανδημία…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μάλιστα ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, που πέρσι είδε μόνο από την τηλεόραση την ομάδα να έχει επιτυχίες και περιμένει και μεγαλύτερες, ενώ την τωρινή καλοκαιρινή περίοδο μόνο σε δυο φιλικά θα τον δει στο Πανθεσσαλικό.

Eτσι από την ερχόμενη Τρίτη 6/7/2021 ξεκινάει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην προχθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, απευθυνόμενος στον κόσμο τόνισε πως: «Μετά από 15 περίπου μήνες, περίοδο κρίσης, λόγω covid, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέφουμε σιγά-σιγά στα γήπεδα. Για να παρακολουθούμε, όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, από κοντά την ομάδα μας. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια την πορεία της. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν πρωταθλήτρια και κάθε χρόνο διεκδικεί, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κερδίζει κάτι παραπάνω. Έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια, όχι μόνο των Βολιωτών φιλάθλων, αλλά και όλης της Ελλάδος.

Φέτος πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Ούτως ή άλλως η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι να διεκδικεί, να προσπαθεί και μέσα από την αγωνιστικότητα να προσπαθεί για το καλύτερο», ενώ από χθες το σύνθημα είναι «Η θέση σου είναι στον Βόλο» με την ανακοίνωση: «Την ερχόμενη Τρίτη 6/7/2021 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επειτα από περίπου δεκαεφτά μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους.

Για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Γιατί «Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ»

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Ενημερώνουμε ότι βάσει κυβερνητικής απόφασης, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι αποδεδειγμένα νοσούντες το τελευταίο εξάμηνο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861».

Δύο στην τρίτη χρονιά

Δυο ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος είναι φέτος στην τρίτη τους χρονιά με τη φανέλα της Βολιώτικης ομάδας στην Super League 1…

Πρόκειται για τον Αργεντινό Φεράρι και τον Τσοκάνη, που ήρθαν στο Βόλο το καλοκαίρι του 2019 και είναι ήδη οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές με τον ΝΠΣ Βόλος στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Φράνκο Φεράρι ήρθε στον Βόλο από την Μίτρε Σαντιάγκο, έχοντας παίξει στην Αργεντινή και στις Ντεπορτίβο Σάντα Μαρίνα και Τίρο Φεντεράλ. Την πρώτη χρονιά μάλιστα αγωνίστηκε με την φανέλα του ΝΠΣ Βόλος σε 31 ματς 2.741 αγωνιστικά λεπτά, ενώ στην 2η περσινή είχε επίσης 31 συμμετοχές (2787 λεπτά) με ένα γκολ.

Στην περίοδο 2019-2020 και ο Τάσος Τσοκάνης είχε 31 συμμετοχές (2.658’) με 3 γκολ, ενώ στη δεύτερη χρονιά έπαιξε 18 ματς (1490’).

Οι Ελληνες

Από το περσινό ξεκίνημα η διαφορά Ελλήνων-ξένων παικτών φέτος «μεγάλωσε», καθώς λείπουν οι Γκαραβέλης, Δουβίκας, Μήτογλου, Ντεντάκης, Κιάκος, Κρητικός, Μπάλλας, Δημόπουλος και οι Κραβαρίτης, Καραγκιόζης, Κανελλάκης, που δεν έπαιξαν, ενώ φέτος δεν αποκτήθηκε κανείς από την Ελληνική αγορά και είναι μόνο τέσσερις (Νίνης, Λογαράς, Τσοκάνης Παπαδόπουλος).

Οι τρεις νεαροί

Τρεις νεαροί από την ομάδα Κ-19 ξεκίνησαν από την Τετάρτη στην προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος. Πρόκειται για τον 19χρονο Λαρισαίο πλάγιο μπακ Χρήστο Φουρίκη, που έπαιξε στα 12 από τα 13 ματς στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της Super League 1, και τους Βολιώτες μέσους Βασίλη Ακριβόπουλο και Λάμπρο Μπαϊράμη, ο οποίος είναι 17 ετών.

Προετοιμασία και φιλικά

Μετά τις πρώτες μέρες στο Βόλο στις 4 Ιουλίου ο ΝΠΣ Βόλος θα μεταβεί στην Πορταριά, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και την Τετάρτη 7/7 θα γίνει το πρώτο προπονητικό φιλικό με τον Θησέα κάτι που γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο.

Στις 9 Ιουλίου, στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, θα γίνει το πρώτο δυνατό φιλικό με τον ΠΑΟΚ ενώ στις 12 Ιουλίου ο ΝΠΣ Βόλος θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε υψηλού επιπέδου Αθλητικό Κέντρο κοντά στην πόλη Μπρέντα έως τις 25 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό ο ΝΠΣ Βόλος να δώσει και 4 διεθνή φιλικά παιχνίδια. Στις 15 Ιουλίου αντίπαλος θα είναι η Βικτόρια ’03 και μετά αντίπαλοι θα είναι δυο Βελγικές ομάδες. Στις 17 Ιουλίου η Μαλίν και στις 20/7 η Ντάινζε και στις 24/07 θα παιξει με την Ουτρέχτη στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί φιλικό για τις 3 Αυγούστου στο γήπεδο της Λαμίας και αντίπαλος του ΝΠΣ Βόλος, θα είναι ο Παναιτωλικός που θα «κατέβει» να παίξει από το Καρπενήσι όπου θα προετοιμάζεται. Ακόμη θα υπάρξουν δυο ματς στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο του τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα . Στις 8/8 ΝΠΣ Βόλος, θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και στις 10/8 τον Ατρόμητο ή τον Αστέρα Τρίπολης που επίσης θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου