Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τα φιλικά κρίνουν την ενίσχυση

τα-φιλικά-κρίνουν-την-ενίσχυση-485295

Επιστροφή στο γήπεδο χθες για τον ΝΠΣ Βόλος μετά το ρεπό της Τετάρτης, με τον Αλεξ Σοάρες να παίρνει μέρος, όπως αναμενόταν, στην προπόνηση και να δείχνει καλό βαθμό ετοιμότητας.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που ήρθε να αντικαταστήσει τον Ριένστρα στη θέση του αμυντικού μέσου, πήρε γεύση από τη νέα του ομάδα για πρώτη φορά, θέλοντας να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα.

Σε ό,τι αφορά τους Ρενιέρ, Τριανταφύλλου και Γκρίλο έκαναν ατομικό, αλλά συμμετείχαν και σε κάποια κομμάτια της προπόνησης επιλεκτικά, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Τα φιλικά που ακολουθούν στο Πανθεσσαλικό με τον ΟΦΗ και έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρομήτου την Κυριακή και την Τρίτη αντίστοιχα, σ’ ένα βαθμό θα κρίνουν και αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, ειδικά στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ανοιχτοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε χθες και το πρόγραμμα του τουρνουά, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την κυανέρυθρη ΠΑΕ να στηρίζει το Ορφανοτροφείο Βόλου και τη «Φλόγα». Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται το τριήμερο 8-10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα του Βόλου, του ΟΦΗ, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος «Φλόγα», καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Κυριακή 8 Αυγούστου

Αστέρα Τρίπολης-Ατρόμητος (18.15)

Βόλος-ΟΦΗ (21.00)

Τρίτη 10 Αυγούστου

Ηττημένος 1-Ηττημένος 2 (18.15)

Νικητής 1-Νικητής 2 (21.00).

Τα εισιτήρια του φιλικού με Αρη

Με κόσμο θα διεξαχθεί το φιλικό του Αρη με τον ΝΠΣ Βόλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, που έκανε γνωστές και τις τιμές των εισιτηρίων της φιλικής αναμέτρησης. Μεταξύ άλλων τονίζεται: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων των φιλικών αγώνων ΑΡΗΣ-Α.Ε.Λ. (10/08, 20:00) και ΑΡΗΣ-Βόλος Ν.Π.Σ. (14/08, 20:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για κάθε ένα από τα δύο παιχνίδια έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ».

Εκτακτη ΓΣ της Super League

Το φλέγον θέμα της έγκρισης της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου θα συζητηθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League Interwetten που ορίστηκε για την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο 21 Αυγούστου, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις 13 η προκήρυξη δε θα έχει υπογραφεί από τα μέλη της Super League Interwetten. Το θέμα των τηλεοπτικών και οι διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν, οδηγούν στην αναβολή της μίας μετά της άλλης των Γενικών Συνελεύσεων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η λίγκα, τονίζεται ότι προγραμματίστηκαν ήδη δύο επαναληπτικές συνεδριάσεις, η δεύτερη δύο ημέρες πριν από τη σέντρα της νέας σεζόν.

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Εγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
  2. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Βρήκε νέα ομάδα ο Κολόμπο

Ο Αργεντινός πρώην αμυντικός του ΝΠΣ Βόλος, Ροντρίγκο Κολόμπο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην πατρίδα του, που θα είναι η Ντεπορτίβο Μαϊπού, που παίζει στην πρώτη κατηγορία. Ο Κολόμπο στο περσινό πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε 14 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.

Πετυχημένη η επέμβαση σε Ριένστρα

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η επέμβαση στον χιαστό, στην οποία υποβλήθηκε ο Νταν Ριένστρα, όπως ενημέρωσε ο ΝΠΣ Βόλος, που έστειλε μήνυμα για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη του. Η ανακοίνωση, που είχε τίτλο «Νταν περαστικά-Σε περιμένουμε πιο δυνατό»:

«Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στους χιαστούς που υποβλήθηκε o Νταν Ριένστρα, από τον γιατρό της ομάδας μας Γρηγόρη Μανούδη. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Νταν Ριένστρα ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στη δράση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου