Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, αλλά μένει Βόλο ο Λογαράς

υπέγραψε-στον-παοκ-αλλά-μένει-βόλο-ο-λο-459831

Την ώρα που ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει αύριο το Ο.Κ. για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 1 για το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου, ένας ακόμη νεαρός παίκτης της βολιώτικης ομάδας κάνει το βήμα παραπάνω. Μετά τον Δουβίκα που πήγε στην Ουτρέχτη και τον Μήτογλου που κατέληξε στην ΑΕΚ, ο Λογαράς υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, αν και φέτος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Μαγνησίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η εξέλιξη αυτή είναι ένα ακόμη σπουδαίο βήμα που πραγματοποιήθηκε στην επαγγελματική καριέρα του 19χρονου αμυντικού, Παύλου Λογαρά.

Ο νεαρός Εβρίτης ποδοσφαιριστής, γιος του παλιού τερματοφύλακα Παναγιώτη Λογαρά, αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς με άξονα τετραετίας (τόσα άλλωστε είναι τα χρόνια του συμβολαίου του), ενώ τη φετινή σεζόν θα παραμείνει στον Βόλο ως δανεικός.

Ο Παύλος Λογαράς έγινε επαγγελματίας πέρσι στον Βόλο και αγωνίστηκε προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν σε δύο αγώνες για τα πλέι άουτ (απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο), συμπληρώνοντας 78’ συμμετοχής, ενώ ήταν στην αποστολή στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Παράλληλα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, όπου είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Πλέον σε νεαρή ηλικία, ανοίγει τα «φτερά» του και -έστω και έναν χρόνο μετά, καθώς θα παραμείνει φέτος στον Βόλο- η εξέλιξη της καριέρας του αναμένεται να είναι ανοδική.

Ο ΝΠΣ Βόλος είναι η ομάδα που διέκρινε το ταλέντο του και φυσικά τον βοήθησε να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής.

Ο Παύλος Λογαράς γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 18 Ιουνίου 2002 και φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του Παναγιώτη, που είχε γίνει επαγγελματίας στα 19 του χρόνια με τη Δόξα Δράμας.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Παύλος Λογαράς θα ενταχθεί άμεσα στον «δικέφαλο του βορρά», προκειμένου να ενισχύσει τη Β’ ομάδα, η οποία φέτος θα συμμετάσχει στη νέα Σούπερ Λιγκ 2. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, αφού η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ προβλέπει την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, αλλά με την προϋπόθεση ο 19χρονος στόπερ να παραμείνει στον Βόλο για φέτος με τη μορφή του δανεισμού. Από εκεί και πέρα, θα μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος θα μπει από αύριο ο ΝΠΣ Βόλος, αφού όλα δείχνουν ότι οδεύουμε πλέον προς την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου.

Στον ΝΠΣ Βόλος μετά το σημερινό ρεπό για τους ποδοσφαιριστές περιμένουν τις εξελίξεις- και το Ο.Κ. για σέντρα, ενώ από αύριο θα υπάρξει το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα.

Ο ΝΠΣ Βόλος, που έχει παίξει δέκα φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας με τελευταίο στις 14 Αυγούστου, θα ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα της Super League από το Πανθεσσαλικό, όπου θα υποδεχθεί τη Λαμία, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας αλλά με “διπλά” στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι. Φέτος η πρώτη έξοδος θα είναι στην 2η αγωνιστική παίζοντας στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ Βόλος αλλά και οι Απόλλωνας, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία και Παναιτωλικός συμφώνησαν με την Cosmote για διετείς συμβάσεις, περιμένουν αύριο να υπογράψουν και να υπάρξει η οριστική λύση για την έναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε στη Γ.Σ. της Λίγκας της ερχόμενης Δευτέρας θα υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου θα έχουμε δράση.

Ολα αυτά βέβαια τα θετικά για την έναρξη, έρχονται σε συνέχεια της απόφασης τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΟΦΗ να ταχθούν υπέρ της κεντρικής διαχείρισης από την περίοδο 2023-24, κάτι που αποτελούσε πάγια θέση της ΠΑΕ Βόλος και των περισσοτέρων ομάδων της Λίγκας.

Αγωνιστικά για τον ΝΠΣ Βόλος είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ συνεχίζει τις προπονήσεις έχοντας ουσιαστικά όλους τους παίκτες του ρόστερ διαθέσιμους, πλην φυσικά του Ριένστρα που προοριζόταν μεν για το βασικό σχήμα, αλλά θα μείνει για τους επόμενους μήνες εκτός μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη.

Εκτός του Ριένστρα για τον ίδιο λόγο λείπουν και οι νεαροί Πέτρος Κύρκος και Θανάσης Τριανταφύλλου.

Περιμένει και τον κόσμο

Ο ΝΠΣ Βόλος στην 3η του σεζόν στη Super League 1 περιμένει και τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό, κάτι που είχε λείψει το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων για την πανδημία…

Μάλιστα ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, που πέρσι είδε μόνο από την τηλεόραση την ομάδα να έχει επιτυχίες, κι αυτό φάνηκε από την “κίνηση” των διαρκείας.

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου), FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 ευρώ και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 ευρώ.

Βάσει κυβερνητικής απόφασης, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι αποδεδειγμένα νοσούντες το τελευταίο εξάμηνο. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου