Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το ενδιαφέρον στο φιλικό με την ΑΕΚ

το-ενδιαφέρον-στο-φιλικό-με-την-αεκ-451817

Την ώρα που η επίσημη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 1 έχει μετατεθεί πλέον για τον Σεπτέμβριο, το ενδιαφέρον του ΝΠΣ Βόλος στρέφεται προς το παρόν στο δυνατό φιλικό προετοιμασίας, που έχει την Κυριακή με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

H αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τον ΝΠΣ Βόλος δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας Ισπανό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να μετρήσει δυνάμεις και ετοιμότητα απέναντι στην ΑΕΚ, που θεωρητικά θα είναι πιο έτοιμη, αφού έπαιξε και Ευρώπη. Με τους κιτρινόμαυρους η βολιώτικη ομάδα στη νέα Super League 1 θα συναντηθεί την 7η αγωνιστική.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για το κυριακάτικο φιλικό με την ΑΕΚ στις 7 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αναφέρεται ότι έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ (για όλες τις θύρες εκτός της θύρας των VIP), ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19, είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο φιλικός αγώνας ΒΟΛΟΣ-ΑΕΚ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ακόμη έγινε γνωστό πως υπάρχει και προπώληση εισιτηρίων: «Η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα Βόλος-ΑΕΚ θα γίνεται σήμερα Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πανθεσσαλικό Στάδιο) από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 5.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη 2η πεζογέφυρα, ενώ οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από την κεντρική πύλη και την είσοδο των VIP.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου δωρεάν με τη συνοδεία κηδεμόνα».

Ο ΝΠΣ Βόλος πέρσι με την ΑΕΚ έπαιξε 4 φορές, αφού εκτός από το πρωτάθλημα, που πήρε 2-2 στη Ριζούπολη και κέρδισε 1-0 στο Πανθεσσαλικό, είχε και ματς κυπέλλου χάνοντας 4-2 στο ΟΑΚΑ και κερδίζοντας 1-0 στον Βόλο.

Το κυριακάτικο φιλικό, που έρχεται 15 μέρες μετά το τελευταίο στο Χαριλάου, έχει ιδιαίτερη σημασία για την τεχνική ηγεσία, καθώς είναι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου