Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέα πρόκληση για Φράνκο Φεράρι

νέα-πρόκληση-για-φράνκο-φεράρι-450262

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει αύριο ο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό, την ώρα που ένας από τους βασικούς του παίκτες είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, καθώς νέα δεδομένα μπορεί να δημιουργήσει το ξαφνικό, αλλά έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αργεντινό αριστερό μπακ Φράνκο Φεράρι.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Φεράρι δεσμεύεται με τη βολιώτικη ΠΑΕ με συμβόλαιο ώς το 2023 και το γεγονός ότι έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος δεν αποτελεί έκπληξη να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά μπορεί να αφήσει κενό στην ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που κινείται για να καλύψει τη θέση στα αριστερά.

Φαίνεται πάντως ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να αποκτήσει τον παίκτη που η ΠΑΕ Βόλος φρόντισε από τον περασμένο Φεβρουάριο να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι ήδη στην τρίτη του χρονιά στην Ελλάδα και στον Βόλο είναι πρώτος σε συμμετοχές (62) στη Super League. Την πρώτη χρονιά έπαιξε με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος σε 31 ματς 2.741 αγωνιστικά λεπτά, ενώ στην 2η περσινή είχε επίσης 31 συμμετοχές (2787’ λεπτά) με ένα γκολ.

Για τον Φεράρι αν το ενδιαφέρον …γίνει συμφωνία οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες κάτι που είναι απόλυτα λογικό καθώς η μεταγραφική περίοδος μπαίνει στο τελευταίο τριήμερο ουσιαστικά, οπότε τα πάντα πρέπει να «τρέξουν».

Κάποιες πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι μπορεί να έρθει δανεικός ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στον ΝΠΣ Βόλος, που πάντως σε πολλές περιπτώσεις έχει δείξει άμεσα αντανακλαστικά με μεταγραφικές λύσεις.

Την ώρα που οι συζητήσεις για μετακίνηση του Φράνκο Φεράρι από τον Βόλο στον ΠΑΟ αναμένεται να έχουν αποτέλεσμα και η επίσημη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 1 έχει μετατεθεί πλέον για τον Σεπτέμβριο το ενδιαφέρον του ΝΠΣ Βόλος στρέφεται προς το παρόν στο αυριανό δυνατό φιλικό προετοιμασίας που έχει στις 19:00 με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (γενική είσοδος 15 ευρώ).

Αγωνιστικά από τον ΝΠΣ Βόλος αύριο θα λείπουν ο Ριένστρα που θα μείνει για τους επόμενους μήνες εκτός μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη και για τον ίδιο λόγο λείπουν και οι νεαροί Πέτρος Κύρκος και Θανάσης Τριανταφύλλου. Κάποιες ενοχλήσεις θα κρατήσουν εκτός αύριο και τον Ελβετό Ζαν Πιέρ Ρινέρ.

Δράσεις υπάρχουν και για Κ19 και Κ17 του ΝΠΣ Βόλος. Έτσι, σήμερα στις 17:30 στο ΕΑΚ η ομάδα Κ19 θα δώσει φιλικό με την Αγία Άννα, ενώ η Κ-17 θα αγωνιστεί σε τουρνουά στα Καλά Νερά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου