Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει στις επιτυχίες

επιστρέφει-στις-επιτυχίες-366487

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ικανοποιώντας και τον κόσμο, ο ΝΠΣ Βόλος επιστρέφει σήμερα στο Πανθεσσαλικό και θέλοντας να πετύχει την 3η του νίκη στην 4η αγωνιστική της Super League 1 θα υποδεχθεί (17.15) τον ΟΦΗ που είναι αήττητος αλλά όχι αχτύπητος!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο σημερινός αντίπαλος ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά, έχοντας δύο νίκες (με Παναθηναϊκό εκτός έδρας, (1-3), με Παναιτωλικό (3-1) στο Ηράκλειο) ενώ έχει πάρει και ισοπαλία (1-1) από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά η ομάδα του Χουάν Φεράντο έχει ήδη αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό Π. και θέλει να παρουσιαστεί όπως πριν, όταν είχε δυο νίκες σε δυο αγωνιστικές και να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει αρκετούς λόγους και κίνητρα για να επιστρέψει στις νίκες σήμερα αρχικά για δείξει το καλό του ξεκίνημα δεν ήταν τυχαίο, για να προσπεράσει τον αήττητο αντίπαλο, να «σβήσει» την ήττα στο «Καραϊσκάκης», να ικανοποιήσει τον κόσμο που πιστεύει στην ομάδα και να πάρει βαθμούς αφού έχει μετά δύσκολη τετράδα αγώνων…

Ενώ για την 4η αγωνιστική υποδέχεται σήμερα (17:15) τον ΟΦΗ, στη συνέχεια έχει κυριακάτικα δυο ματς για την 5η αγωνιστική (29/9-17:00 Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος) και την 6η αγωνιστική (6/10-15:00 ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος). Στην 7η αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ εκτός που μπορεί και να αλλάξει σειρά η έδρα και να γίνει το ματς στον Βόλο, (λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ) κι αν συμβεί αυτή η αλλαγή τότε ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει δυο συνεχόμενα μεγάλα ματς στο Πανθεσσαλικό παίζοντας 20/10 στην 7η με την ΑΕΚ και στην 8η με τον ΠΑΟΚ την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη…

Τον Νοέμβριο η ομάδα του Χουάν Φεράντο έχει πιο βατό πρόγραμμα με ομάδες που θέλει να κερδίσει καθώς για την 9η θα παίξει στη Λαμία, στην 10η θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό και στην 11η θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Πάντως αυτό που είναι προτεραιότητα για την ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι το σημερινό ματς (17:15) στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος αποβλήθηκε στο «Καραϊσκάκης», ενώ υπάρχουν οι λύσεις με τον τελευταίο παίκτη που αποκτήθηκε τον Ισπανό αμυντικό Τσίκα Βιγιάρες να είναι πρώτη φορά αποστολή όπως και ο Αργεντινός Χοακίν Τόρες, που δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή είναι μέσα οι Μπασόγκ, Ντεντάκης που πιθανόν θα επιστρέψουν, ενώ εκτός έμεινε ο Ηλιόπουλος και οι Μητογλου, Κορνέζος.

Οι 19 ποδοσφαιριστές του Φεραντο σήμερα είναι οι : Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης, Γέντρισεκ, Μελίσσας, Τόρρες, Μαξ, Ατιάτ, Τσαούσης, Διαμαντής, Μάντζης και Τσίκα.

Ο ΟΦΗ

Με αρκετά προβλήματα ήρθε στον Βόλο ο ΟΦΗ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Όσκα Ουάλι, όπως και οι τραυματίες Ναμπί, Φερέιρα Σόουζα και Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΠΑΕ Βόλος περιμένει και σήμερα αρκετό κόσμο καθώς υπήρξε προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) και σήμερα Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ., ενώ τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 μ.μ. που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους απαιτείται το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή ισχύει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία απαιτείται ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το μεσημέρι). Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ηπειρωτική διαιτησία

Ο Γιώργος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς επίσης Ηπειρώτες θα διευθύνει το ματς ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ, σήμερα στις 17:15, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ηπειρώτης διαιτητής είναι 2η χρονιά στη Super League έχοντας σφυρίξει σε 8 ματς, κι έχεα 10 παιχνίδια Β΄ και 42 Γ΄ Εθνικής εκ των οποίων μόνο ένα στον Βόλο το 2012 που ήταν στο Νίκη-Οικονόμος 0-0 και το Σάββατο θα έχει βοηθούς τους Κόλλια και Μωυσιάδη επίσης από την Ηπειρο.

Ολο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1:

Σάββατο (21/9)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

20:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κυριακή (22/9)

15:00 ΑΕΛ – Ξάνθη

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

18:30 ΠΑΟΚ – Αρης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

19:30 Λαμία – Πανιώνιος

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Στέγκεμαν (Γερμανίας)

Κυριακή Κ-19 και Κ-17

Την Κυριακή θα αγωνιστούν οι ομάδες νέων της ΠΑΕ Βόλος. Η Κ-19 του Στέφανου Ξηροφώτου θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών τον ΟΦΗ στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ για το πρωτάθλημα Κ17 στην 3η αγωνιστική η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος θα παίξει την Κυριακή 22/9 στη Θεσσαλονίκη (14.00) με τον ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου