Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Από επιτυχία σε επιτυχία ο Βόλος

από-επιτυχία-σε-επιτυχία-ο-βόλος-353870

Συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League ο Βόλος πέτυχε το εκπληκτικό απ’ όλες τις απόψεις 4-4 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και συνεχίζοντας τα ρεκόρ του, έχει μπροστά του ένα ακόμη ντέρμπι υποδεχόμενος την ερχόμενη Κυριακή την ισόβαθμη ΑΕΚ και θέλοντας και ένα ρεκόρ από τον κόσμο …ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής.

Ο κόσμος άλλωστε βλέποντας την εκπληκτική πορεία αλλά και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η Βολιώτικη ομάδα είναι θέμα χρόνου να σπάσει το ρεκόρ εισιτηρίων (4.566) που έχει ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό από τον Οκτώβρη του 19 στο ματς με τον ΠΑΟΚ…

Στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα ο προπονητής του Βόλου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ άλλαξε την ομάδα στο δεύτερο μισό απο 4-3-3 σε 3-5-2, ενώ σκόραραν και οι δυο αλλαγές του!

Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε και να σκοράρει ο Ελβετός αμυντικός του Βόλου Ζαν-Πιέρ Ρινέρ, που πέρασε στο παιχνίδι της Τούμπας στο 79’ και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το 4-4 με κεφαλιά! Ο Ζαν-Πιέρ Ρινέρ είχε στο παρελθόν σκοράρει 2 φορές με την Γκρασχόπερς, επίσης 2 με τη Σαφχάουζεν και είχε κι ένα γκολ με την ισπανική Κάντιθ, ενώ ήταν άσφαιρος σε Καρταχένα και Έμεν.

Μετά το 4-4 στην Τούμπα ο Βόλος διαθέτει την καλύτερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα, (15-12), είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, από τα γκολ που δέχθηκε 9 από τα 12 είναι σε δυο ματς εκτός έδρας, μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει 4 γκολ εκτός έδρας και η δεύτερη φορά που δεν χάνει σε παιχνίδι που είναι 3 γκολ πίσω! (Πέρσι στη Ριζούπολη έχανε 3-0 στο 55’ σε ένα επίσης εντυπωσιακό 3-3 τελικό).

«Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Για το πως βίωσε αυτό το 4-4 της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε και ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ

Ο Αμπασκάλ μίλησε αναλυτικά:

Για το ποια γεύση του αφήνει το ματς: «Η γεύση που μου αφήνει είναι ότι όποιος πιστεύει μπορεί. Ήμασταν επηρεασμένοι από το α’ μέρος αλλά στο β’ μέρος κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαστε μία ομάδα που πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας. Είναι ένας μεγάλος πόντος απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την αντίδραση της ομάδας του: «Στο δεύτερο 30λεπτο χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Υπήρχε όμως το 2ο ημίχρονο όπου εμείς ανατρέψαμε και πνευματικά την κατάσταση. Με το σύστημα και τις αλλαγές μας μπαίναμε με περισσότερες αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου».

Για το εάν είναι το Κυριακάτικο το κορυφαίο του ματς ως προπονητής: «Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι πως παίζοντας σε τέτοιο γήπεδο με αυτόν τον κόσμο και τέτοιον αντίπαλο έχουμε κάνει ένα τεράστιο παιχνίδι και μας αφήνει αυτό ικανοποίηση για τα παιδιά».

«Ομαδική προσπάθεια»

Ο Ισραηλινός γκολκίπερ του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν στις τηλεοπτικές του δηλώσεις μίλησε και για το πέναλτι του Βιεϊρίνια που έπιασε στο ΠΑΟΚ – Βόλος. Αναλυτικά είπε:

Για το ματς: «Νομίζω ότι για κάτι τέτοια παιχνίδια παίζουμε ποδόσφαιρο. Εξαιρετικό παιχνίδι, κοιτάζαμε συνέχει τον πίνακα του σκορ. Όλοι οι φίλαθλοι προφανώς και θα είναι ικανοποιημένοι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, νομίζω ότι αυτό δεν το περίμενε ο ΠΑΟΚ. Σκοράραμε το πρώτο γκολ από εκεί και πέρα δεχθήκαμε ένα κακό γκολ και ακολούθησε κακό παιχνίδι. Μιλήσαμε, ξέρουμε πως έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αυτή η αυτοπεποίθηση άλλαξε το παιχνίδι».

Για την εικόνα του: «Δεν μπορώ να πω πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου αφού δέχθηκα τέσσερα γκολ. Αλλά αν πάρουμε υπόψη την εμφάνιση μου στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι αποκρούσεις μου είναι καθοριστικές και βοήθησαν την ομάδα μου να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα».

Για το τι σκέφτηκε όταν είδε τον Βιεϊρίνια στην άσπρη βούλα: «Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή τερματοφυλάκων για τα πέναλτι. Όταν είδα ότι ο Βιεϊρίνια θα εκτελέσει αποφάσισα με αυτοπεποίθηση να πέσω εκεί και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να το αποκρούσω.

Είχαμε αναλύσει τα τελευταία 5-6 πέναλτι του Βιεϊρίνια όλα πήγαν από αυτή την πλευρά εκτός από ένα που πήγε ψηλά. Πήγαμε με την στατιστική».

Για το ότι αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης: «Όλη η ομάδα είναι MVP. Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Εγώ ήμουν εκεί για τις αποκρούσεις και τα παιδιά που σκόραραν ήταν εκεί για το γκολ. Αυτό είναι το κλειδί: η ομαδική προσπάθεια».

Προπώληση για το Βόλος – ΑΕΚ

Στο μεταξύ ξεκίνησε από χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – ΑΕΚ και όπως αναφέρουν οι κυανέρυθροι σε ανακοίνωση τους: «H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ.

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (ημέρα αγώνα) με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριο τους.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου