Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων

ξανά-σε-ρυθμούς-προπονήσεων-344141

Από σήμερα μετά από διήμερο ρεπό για τον ΝΠΣ Βόλος

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από σήμερα μετά από διήμερο ρεπό ξαναμπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων ο ΝΠΣ Βόλος που έχει το χρόνο και την ευκαιρία να ανασυνταχτεί και να διορθώσει κάποια λάθη στη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα έχοντας αγωνιστική επανεκκίνηση στις 20 και 26/10 και τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο δεν θα έχει πλέον προβλήματα αφού και ο Ζοάο επανέρχεται κανονικά ενώ ο τραυματισμός του Δημόπουλου στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήταν κάτι σοβαρό…

Από την ερχόμενη εβδομάδα και στην τελική ευθεία για τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ …20 και 26/10 ο Φεράντο θα έχει στη διάθεσή του και τους Μπαλογιάννη, Λύρατζη, Τσαούση και Διαμαντή που είναι στην Τσεχία με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και σήμερα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro παίζει στην πόλη Κάρβινα, ενώ στις 14/10 θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ουκρανία (15.30) στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Πάντως από σήμερα και στο διάστημα της διακοπής ο Φεράντο θα μπορέσει να δουλέψει ώστε να βελτιώσει κάποιους τομείς ειδικά στην αμυντική λειτουργία καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα δέχθηκε από τρία γκολ (από Ξάνθη και Ατρόμητο).

Υστερα πάντως από έξι αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ, ο απολογισμός για τον ΝΠΣ Βόλος, είναι οι εννέα βαθμοί από τρεις νίκες (δύο εντός και μία εκτός έδρας), αλλά και τρεις ήττες (δύο μακριά από το Πανθεσσαλικό στάδιο και μία εντός). Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα αρχίσει και πάλι το διήμερο 19-20/10 με τον Βόλο να αγωνίζεται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ (19.30) στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ο ΝΠΣ Βόλος θα μάθει και αντίπαλο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς από αυτή τη φάση ρίχνονται στη… μάχη και οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός των 12 ομάδων που πήραν το εισιτήριο από την 4η φάση και του Πανσερραϊκού που έχει προκριθεί άνευ αγώνα, στην κληρωτίδα θα μπουν και οι 8 ομάδες της πρώτης κατηγορίας που τερμάτισαν από την 6η ως τη 13η θέση του περσινού πρωταθλήματος, δηλαδή Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και ΟΦΗ, καθώς και ο ΝΠΣ Βόλος ως πρωταθλητής της δεύτερης κατηγορίας. Ο ΝΠΣ Βόλος και όλες οι ομάδες, λοιπόν, θα μάθουν τα ζευγάρια τους την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου