Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το δεύτερο διπλό ο Βόλος με Ιωνικό

για-το-δεύτερο-διπλό-ο-βόλος-με-ιωνικό-333479

Το δεύτερο διπλό στη φετινή Super League 1 θέλει να πάρει σήμερα ο Βόλος, που φιλοξενείται στο γήπεδο της Νίκαιας από τον Ιωνικό στις 19.30 στο ματς που κλείνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, που και πάλι θα είναι στην κερκίδα λόγω της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 μέρες που του επιβλήθηκε εξαιτίας … ρίψης πλαστικού μπουκαλιού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φεράρι, τον τραυματία Πουρίτα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Κούζντρα.

Συγκεκριμένα οι 20 εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού είναι οι: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Μεταξάς, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Η ήττα από την ΑΕΚ, που ήταν η δεύτερη στον πρωτάθλημα, δεν άφησε εκτός τετράδας τους κυανέρυθρους, οι οποίοι θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά το εις βάρος τους 1-3 από την ΑΕΚ και να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Βόλος διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με οκτώ γκολ σε τρία ματς, όσα έχει και ο Ολυμπιακός σε τέσσερα, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μακριά από το Πανθεσσαλικό, θέλοντας καλύτερη ανασταλτική λειτουργία.

Η τεχνική ηγεσία πρέπει να βρει λόγω και της απουσίας των Φεράρι και Πουρίτα τη λύση στα δύο άκρα της άμυνας. Αριστερά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Μπαρτόλο, αλλά και ο αμυντικογενής Γκρίλο και δεξιά ίσως προτιμηθεί κάποιος από τους στόπερ, αν και υπάρχει η πιθανότητα για σύστημα με τρεις στην άμυνα και χρησιμοποίηση δύο επιθετικογενών φουλ-μπακ.

Από τη μεριά του ο Ιωνικός έχει να κερδίσει στην έδρα του από τις 17/9, όταν επικράτησε με 1-0 του Αρη και έχει φέρει ως γηπεδούχος και τα τρία αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Επίσης, είναι η ομάδα που σκοράρει ως τώρα λιγότερο από όλες, όταν παίζει εντός έδρας, πετυχαίνοντας μόλις δύο γκολ σε τρία παιχνίδια στο «σπίτι» του. Ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά, ένα με τον Ατρόμητο (0-2) για το πρωτάθλημα κι ένα με την Ξάνθη (1-2) για το Κύπελλο.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ρεϊνάλντο Λένις, Χοσέ Κάνιας και Κώστας Τσιριγώτης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή, που την αποτελούν οι: 1 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, 94 Λευτέρης Χουτεσιώτης, 3 Λουάν Λέιτε, 5 Νίκος Βαφέας, 8 Σπύρος Φουρλάνος, 13 Ντιντιέρ Ντελγκάδο 15 Γιώργος Βαλεριάνος, 22 Γιώργος Μύγας, 23 Σαλβαδόρ Σάντσεζ, 31 Γιάννης Κιάκος, 32 Δημήτρης Κωνσταντινίδης, 33 Νίκος Μουστάκης 6 Γιάννης Γκοτσούλιας, 7 Αίας Άοσμαν, 10 Ντάλσιο Γκόμες, 21 Βασίλης Πογοσιάν, 24 Αλεξίς Ρομαό, 26 Βουλνέτ Μπάσα, 9 Γιώργος Μάναλης, 11 Τζέρσον Καμπράλ, 20 Λευτέρης Ματσούκας, 34 Ροτζέριο Τουράμ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου