Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ισοπαλία με εννιά παίκτες για την Κ19 του Βόλου

ισοπαλία-με-εννιά-παίκτες-για-την-κ19-το-333450

Με εννιά παίκτες πήρε τον βαθμό από τον Ιωνικό η Κ19 του Βόλου. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 και ισοβαθμεί και πάλι στην 11η θέση με τον Ιωνικό στους πέντε πόντους.

Στο 30’ ο Κατσαγεωργίου πέρασε έναν αντίπαλό του και βγήκε στο τετ-α-τετ, κάνοντας με εύστοχο σουτ το 0-1. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δε χάρηκαν για πολύ, αφού με αυστηρή δεύτερη κίτρινη ο Καραστέργιος αποβλήθηκε, έχοντας πάρει την πρώτη στο 15’.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μπαϊράμης πήρε ως τελευταίος παίκτης για ανατροπή αντιπάλου την απευθείας κόκκινη, απόφαση που και πάλι αμφισβήτησαν οι Βολιώτες. Πάντως, έστω και με εννιά κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα μπορούσαν στην κόντρα επίθεση να φτάσουν και στο 0-2 σε τετ-α-τετ των Σαρακίνη και Τσαρούχα. Τελικά, δεν άντεξαν και στο 81’ δέχθηκαν την ισοφάριση, με τον διαιτητή να κρατά και οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε.

ΒΟΛΟΣ Κ19: Πουλιάνας, Καραστέργιος, Ζαχαρούλης, Ακριβόπουλος, Μπαϊράμης, Κολώνιας, Σαρακίνης (82’ Αϊντίνι), Τσαρούχας (82’ Μυλωνάς), Κατσαγεωργίου, Παπαθανασίου (50’ Μαλαμούλης), Ιννος (87’ Αναστασίου)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου