Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Διεκδικεί το δίκιο του σήμερα ο Βόλος για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

διεκδικεί-το-δίκιο-του-σήμερα-ο-βόλος-γ-316226

Το δίκιο του θα διεκδικήσει σήμερα ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Superleague ο Βόλος, αφού τόσο η βολιώτικη ΠΑΕ όσο και αυτή του Άρη, που οπαδοί της χωρίς εισιτήρια δημιούργησαν τα επεισόδια την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, έχουν κληθεί σε απολογία με κίνδυνο αποκλεισμού της έδρας τους.

Η ΠΑΕ Βόλος έχει το δίκιο με το μέρος της και το όνομα της δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε επεισοδιακές συμπεριφορές, ενώ διαθέτει τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο που στοιχειοθετούν πως υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν είναι οπαδοί του Άρη, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα και χωρίς εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό. Έτσι, περιμένει να επικρατήσει η λογική στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Επίσης το ότι οι οπαδοί του Άρη που φαίνονται ξεκάθαρα σε βίντεο ότι «εισέβαλαν» βίαια και παράνομα Πανθεσσαλικό αποδεικνύεται και από τον αριθμό των εισιτήριων που κόπηκαν (443), καθώς ο αριθμός των οπαδών του Άρη στις κερκίδες ήταν τουλάχιστον διπλάσιος!

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Άρης θα βασιστεί στο γεγονός ότι επίσημα δεν πήρε εισιτήρια, με τους «κιτρινόμαυρους» να τοποθετούνται για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 9η αγωνιστική της Super League 1. Στην ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι παρακολουθούν με «έκπληξη και θυμό το ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των… υπεύθυνο-ανεύθυνων».

«Θυμήθηκε»

Για τη θέση του Άρη με χθεσινή ανακοίνωση, υπήρξε και νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βόλος που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά την πάροδο 5!!! ημερών και εν όψει της αυριανής (σ.σ. σημερινής) εκδίκασης της υπόθεσης, η ΠΑΕ Αρης… θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση. Αναρωτιόμαστε όμως: Η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγήκε από τον Super 3 ή τη Θύρα 7;».

Τιμωρία για τρεις αγωνιστικές

Οι αναμενόμενες «καμπάνες» για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη επιβλήθηκαν στους αποβληθέντες Μπαριέντος, Γκρίλο και Μπερτόλιο βάσει των όσων είχε γράψει ο διαιτητής Καραντώνης στο φύλλο αγώνα για τις συμπλοκές των παικτών. Συγκεκριμένα, οι δυο Αργεντινοί και ο Ουρουγουανός τιμωρήθηκαν βάσει του άρθρου 10 του πειθαρχικού κώδικα (που αναφέρεται σε βιαιοπραγία) με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Οι Φαούστο Γκρίλο και Ζαν Μπαριέντος θα λείψουν την 10η αγωνιστική (Σάββατο 20/11-15:00) στο ματς Βόλος – ΟΦΗ, την 11η αγωνιστική (Κυριακή 28/11-15:00) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βόλος και στην 12η αγωνιστική (Σάββατο 04/12-17:15) στο Βόλος – Παναιτωλικός.

Τις υπηρεσίες του Φακούντο Μπερτόλιο από τα προσεχή παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης θα στερηθεί ο Άρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου