Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μόνη σκέψη η επιστροφή στις νίκες

μόνη-σκέψη-η-επιστροφή-στις-νίκες-311621

Μόνη σκέψη είναι η επιστροφή στις νίκες για τον ΝΠΣ Βόλος που μετά από 5 αγώνες… θέλει την επιτυχία στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας καθώς αύριο Σάββατο παίζει στο Πανθεσσαλικό με τον Παναιτωλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο είναι ευκαιρία να γυρίσει σελίδα να επιστρέψει στις νίκες με καλύτερη πορεία ώς το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος… αφού παρ’ ότι προέρχεται από 5 ήττες έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να είναι ψηλότερα.

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, οι οποίοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάντως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει νέα διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ αρχές Δεκέμβρη υπάρχει η ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στον Βόλο…

Ενώ ο ΝΠΣ Βόλος χωρίς απουσίες κοιτάζει μόνο το αυριανό ματς (17.15) με τον Παναιτωλικό, μετά στην 11η αγωνιστική την Κυριακή 24/11(17.15) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο θα παίξει στην Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό.

Για αύριο πάντως η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Το κλίμα πρέπει να αναστραφεί από αύριο, ενώ δεν έχουν λείψει και οι παρατηρήσεις στους παίκτες, οι περισσότεροι των οποίων έδειξαν κακό πρόσωπο στον τελευταίο αγώνα.

Στο μεταξύ τρεις παίκτες του ΝΠΣ Βόλος οι Μπαλογιάννης, Διαμαντής και Λύρατζης κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το παιχνίδι κορυφής του 4ου ομίλου με στη Σκωτία στις 15 Νοεμβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ– ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (5.15 μ.μ.) για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 το μεσημέρι όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Τζοβάρας διαιτητής

Στο ματς με τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 17:15, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο διαιτητής θα είναι Γιώργος Τζοβάρας από την Ένωση Φθιώτιδας (Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής) και Βασίλειος Καλύβας (Φθιώτιδας) θα είναι οι δύο βοηθοί ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Στο μεταξύ ενοχλημένοι με τον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα στον αγώνα στον Βόλο παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Στούμπος, αφήνει ερωτηματικά όσον αφορά στη σχέση του εν λόγω ρέφερι με παράγοντες της Λαμίας, η οποία – επί του παρόντος – είναι άμεσος αντίπαλος των «καναρινιών» στη μάχη της παραμονής.

Οσον αφορά στα υπόλοιπα ματς, ο διεθνής διαιτητής της ΕΠΣΘ Μάνος Σκουλάς ορίστηκε στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος και ο Θανάσης Τζήλος του Συνδέσμου Λάρισας στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ενώ στο ΟΑΚΑ (ΠΑΟ-ΑΕΚ) θα βρεθεί ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου