Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κοιτάζει μπροστά ο ΝΠΣ Βόλος

κοιτάζει-μπροστά-ο-νπσ-βόλος-304954

Χωρίς Μουνίθ στο επόμενο ματς στις 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με περισσότερη άνεση κοιτάζει μπροστά ο ΝΠΣ Βόλος έχοντας και τον χρόνο υπέρ του για να υπάρξει και καλύτερη συνέχεια αφού το επόμενο ματς αργεί και είναι στις 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα…

Στην ΠΑΕ Βόλος επικρατεί ικανοποίηση από την νίκη στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό και τώρα στην 11η αγωνιστική την Κυριακή 24/11 (17.15) θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ τον Δεκέμβριο κλείνοντας και τον α΄ γύρο θα παίξει στην Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο προπονητής Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μέσος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο οποίο σημείωσε το πρώτο γκολ του Βόλου και είχε συμμετοχή στα άλλα δύο, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Φεράντο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί.

Στη 10η θέση των εισιτηρίων

Στη 10η θέση του πίνακα των εισιτηρίων της Super League 1 βρίσκεται ο Βόλος ΝΠΣ μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με Μ.Ο. 2.181 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι, οι κυανέρυθροι βρίσκονται μπροστά από τον Ατρόμητο (14ος), τη Λαμία (13η), τον Πανιώνιο 12ος) και την Ξάνθη (11η). Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Super League o Βόλος ΝΠΣ έχει κόψει συνολικά 10.904 εισιτήρια που είναι η 8η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.

Ανακοίνωση για τους μετόχους

Ενημέρωση για όσους διαθέτουν ονομαστικές μετοχές εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος τη Δευτέρα (11/11) μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

Στην ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας γίνεται γνωστός ο τρόπος παραλαβής των μετοχών.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 9.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο 9.00 – 14.00».

Σε απολογία έξι ΠΑΕ και ο Βόλος

Ενώπιων του αθλητικού δικαστή θα απολογηθούν σχεδόν οι… μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και όχι μόνο, στην 10η αγωνιστική.

Σε απολογία για τα όσα έγιναν στην 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, κλήθηκε και η ΠΑΕ Βόλος, με αφορμή την είσοδο του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια της ομάδας κατά το ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, παρ’ ότι ο δήμαρχος της πόλης και έμπειρος παράγοντας δεν διέθετε σχετική διαπίστευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague: « Κλήση ΠΑΕ Βόλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 9/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος, εισήλθε εντός των αποδυτηρίων και συνομίλησε με ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους της εγκαλουμένης ομάδας, αν και τούτο απαγορεύεται, καθόσον ο παραπάνω αναφερόμενος ούτε αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα ούτε τύγχανε διαπιστευμένο άτομο από τη Super League 1 Ελλάδας.» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Παναιτωλικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4 παρ. 1, 5, 6, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ, άρθρο 20 παρ. 13 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου