Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βλέπει μόνο νίκη αύριο ο Βόλος

βλέπει-μόνο-νίκη-αύριο-ο-βόλος-284098

Μόνο τη νίκη σκέπτεται ο Βόλος για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League 1. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (17:15) ζητούμενο για τη βολιώτικη ομάδα είναι η επιστροφή στις επιτυχίες, αφού δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας (14 βαθμοί).

Ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό μετά το προχθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και με τον προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να δηλώνει πως «πρέπει να αλλάξουμε την ευκολία που δεχόμαστε γκολ», καθώς κάποια λάθη στοίχισαν βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια.

Στο αυριανό ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Παναιτωλικό (που βρίσκεται από την Τρίτη στον Βόλο και προχθές κέρδισε 0-1 τη Νίκη για το Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό), για την ομάδα του Βόλου επιστρέφουν μετά από τιμωρία οι Ζαν Μπαριέντος και Φαούστο Γκρίλο και σίγουρα ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα έχει περισσότερες λύσεις…

Ο Βόλος προχθές γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας τις ελπίδες ανατροπής στον αγώνα ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό και ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, μιλώντας μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο ξεκαθάρισε κάποια πράγματα και για το ματς με τον Ολυμπιακό Π. και στη συνέχεια σχολίασε τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV: «Να ξεκαθαρίσω ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είπα ποτέ στους παίκτες μου να φύγουν. Τους είπα να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί στο ματς. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συμπαγείς, ο αντίπαλος είχε μέτρα και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για αντεπίθεση. Στο β’ μέρος είχαμε διάθεση να μπούμε να πιέσουμε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εικόνα που δείξαμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Θα πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στη δουλειά μας. Ούτως ή άλλως στα παιχνίδια αυτά έχουμε κάνει λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Πάνω απ’ όλα πρέπει να αλλάξουμε την ευκολία που δεχόμαστε γκολ».

Μπέος: «Μας στέρησαν το όνειρο στον Πειραιά»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Metropolis για το ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας στέρησαν το όνειρο στον Πειραιά».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος Βόλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα ξέρουμε ποιες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη και ποιες θα πάρουν πρωτάθλημα. Δεν άλλαξε κάτι ακόμη. Ο Σαββίδης ή ο Μελισσανίδης ή ο Αλαφούζος το άλλαξαν αγωνιστικά. Το παρασκήνιο είναι θλιβερό. Δεν είναι υγεία ο Βόλος να πάρει βαθμό στην Θεσσαλονίκη; Να πάρει βαθμό στο Καραϊσκάκη; Γιατί μας στέρησαν το όνειρο στον Πειραιά;

Πολιτικοί παράγοντες και υπουργοί του παρελθόντος ήταν και είναι μαριονέτες. Θεσμοθέτησαν κανονισμούς, για να πουν ότι αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού; Όλοι αυτοί στήριξαν καθεστώς Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού. Εδώ υπάρχει μία συμμορία στην Ελλάδα. Και αυτές οι τέσσερις ομάδες μονίμως λυμαίνονται τα εκατομμύρια των τηλεοπτικών συμβολαίων και τα εκατομμύρια της Ευρώπης. Εγώ δεν μπορώ να παίζω τον ρόλο του μαλ…α.

Πώς να φύγεις από τον Βόλο, εάν δεν έρθει κάποιος άλλος; Τελείως δωρεάν θα τον δώσω, εάν έρθει ένας υγιής παράγοντας. Ένας υγιής παράγοντας μπορεί να έρθει να πάρει την ομάδα του Βόλου με ένα ευρώ. Την πονάω την ομάδα που είναι δημιούργημά μου. Και βγάζει υγεία, δεν χρωστάει, δεν έχει προσφυγές.

Όταν ομάδες, όπως ο Βόλος, η Λαμία, τα Γιάννινα, θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ και τους βάζουν τρικλοποδιές, τότε αυτό δεν είναι υγεία. Όταν δεν σε αφήνουν όμως τι γίνεται; Έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, που δεν ήταν. Και πριν το φάουλ δείχνει οκτώ λεπτά καθυστέρηση. Ρε, δεν ντρέπονται λίγο, αυτές οι μαριονέτες και οι υπηρέτριες;», αναρωτήθηκε και αναφέρθηκε ακολούθως και στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι δήμαρχος Βόλου, τι να έρθω στον ΠΑΟΚ; Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Σαββίδης είναι Θεού χάρισμα για τον ΠΑΟΚ. Αυτός αποφασίζει πώς θα διοικήσει, ποιους συνεργάτες θα έχει και πώς θα πορευτεί. Δεν είναι δυνατόν ένας ΠΑΟΚ με τέτοια δυναμική να μην είναι μπροστάρης».

«Είδε» πέναλτι και ο Κλάτενμπεργκ!

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που «είδε» πέναλτι στη φάση του 80ου λεπτού της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βόλο, μετά από μαρκάρισμα του Ρομέρο πάνω στον Ρέαμπτσιουκ, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έφερε αίσθημα αδικίας στη βολιώτικη ομάδα.

Αναλύοντας τη φάση του αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, o Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε σχετικά: «O διαιτητής καταλόγισε πέναλτι μετά από διεκδίκηση της μπάλας από δύο παίκτες μέσα στη μεγάλη περιοχή. Το VAR έλεγξε την κατάσταση και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός σπρώχνει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του από πίσω κατά τη διεκδίκηση εμποδίζοντάς τον να φτάσει στη μπάλα».

Προπώληση εισιτηρίων

και γενική είσοδος 1 ευρώ

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Βόλος για το ματς του Σαββάτου (4/12, 17:15) με τον Παναιτωλικό, ενώ υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος για το συγκεκριμένο ματς είναι 1 ευρώ.

Μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ (Σάββατο, 17.15) γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.15 μ.μ. από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η Πεζογέφυρα.

H ΠΑΕ Βόλος υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει γενική είσοδος 1 ευρώ (για όλες τις θύρες εκτός της θύρας των VIP)»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου