Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πήρε Κανταμούρο… παίζει με τον Αρη

πήρε-κανταμούρο-παίζει-με-τον-αρη-263893

Ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός αποκτήθηκε από τον ΝΠΣ Βόλος, που αγωνίζεται σήμερα (17.15) στο Χαριλάου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην πρώτη χειμερινή μεταγραφική του ενίσχυση προχώρησε χθες ο Βόλος ΝΠΣ αποκτώντας τον διεθνή Αλγερινό αμυντικό Κανταμούρο κι ενώ σήμερα αγωνίζεται στο Χαριλάου με τον Αρη για την 15η αγωνιστική της Super League 1.

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Λιασίν Κανταμούρο Μπετάιμπα καθώς ο διεθνής Αλγερινός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου με τη βολιώτικη ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Λιασίν Κανταμούρο Μπετάιμπα. Ο 31χρονος (5/3/1988) Αλγερινός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου με την ομάδα μας».

Αλγερινός στην καταγωγή, αλλά γεννημένος στην Τουλούζ, 31χρονος στόπερ Λιασίν Κανταμούρο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κονκόρντια της Ρουμανίας. Είναι 11 φορές διεθνής και με 1 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό, αλλά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ισπανία. Αρχικά στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και μετά σε Μαγιόρκα και Οσασούνα. Στη Γαλλία έπαιξε στη Νιμς και τώρα γίνεται κάτοικος Βόλου.

Σήμερα με Αρη

Για το θετικό αποτέλεσμα στην 2η αγωνιστική του β΄ γύρου και 15η αγωνιστική της Super League 1 θα αγωνιστεί σήμερα (17.15 – Novasports 2) στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη ο ΝΠΣ Βόλος στο προτελευταίο ματς του 2019 κι ενώ η βολιώτικη ομάδα αμέσως μετά το σημερινό, την Κυριακή 22/12 θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιά…

Το ενδιαφέρον είναι στο σήμερα που για τη βολιώτικη ομάδα υπάρχουν δυο απουσίες καθώς κόντρα στον Αρη θα απουσιάσουν δυο παίκτες που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Τάσος Τσοκάνης και ο Στέργιος Δημόπουλος που ώς τώρα έχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς.

Πάντως σήμερα στην αποστολή είναι ο Ερικ Γέντρισεκ που έχει παίξει στα 11 ματς και έχει σκοράρει 2 φορές στα νικηφόρα ματς στο Βόλο με Αρη και Παναιτωλικό και ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι στην Τρίπολη στις 24 του περασμένου μήνα.

Ενώ και σήμερα είναι αμφίβολο αν θα πάρει το ο.κ. να καθίσει στον πάγκο για τους γνωστούς εδώ και μέρες λόγους υγείας ο Χουάν Φεράντο δέκα εννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αρη (5.15 μ.μ, Κλεάνθης Βικελίδης). Αυτοί είναι οι εξής: Μελίσσας, Ντεντάκης, Φερράρι, Τσίκα, Διαμαντής, Μαξ, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Ζοάο, Μάντζης, Τόρες, Γκαραβέλης, Μήτογλου, Καραγκιόζης, Κυζιρίδης, Τσαούσης, Γέντρισεκ, Κορέλας, Λύρατζης.

Για την Κυριακή πάντως θα λείψει ο Αργεντινός Αουγκούστο Μαξ που θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στην 16η αγωνιστική (22/12) με τον Ολυμπιακό Π. στο Πανθεσσαλικό στο τελευταίο ματς για το 2019.

Τζήλος διαιτητής

Στο σημερινό ματς του ΝΠΣ Βόλος στο «Χαριλάου» στις 17.15 με τον Αρη διαιτητής είναι ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Για τον Θανάση Τζήλο αυτό είναι το πέμπτο παιχνίδι που «σφυρίζει» φέτος στη Σούπερ Λιγκ και το δεύτερο του ΝΠΣ Βόλος αφού ήταν ο «άρχων» του αγώνα Ξάνθη-Βόλος στις 29/9, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» είχαν ηττηθεί με 3-1.

Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Δίπλαρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Γιώργος Χατζηνάκος από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Καδδάς από την ΕΠΣ Αχαΐας. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από την Θεσπρωτία και βοηθός VAR ο Ανδρέας Μεϊντάνας από την Αχαΐα.

Απουσίες και ο Αρης

Για τον Αρη σήμερα (19/12, 17.15) στη 15 αγωνιστική της Super League 1 ο προπονητής Μίκαελ Ενινγκ έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Ματίγια και Σούντγκερν που θα εκτίσουν τις ποινές τους, ενώ εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας έμεινε ο Αλεξ Μενέντεθ ενώ στη 18άδα μπήκε ο Μιχάι Κόρχουτ που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η αποστολή του Αρη: Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Σάσα, Κόρχουτ, Μπα, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Ιντέγε, Μαρτίνεζ, Τόνσο, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 22/12 (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 17.15) ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία ήδη κυκλοφορούν.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες (πλην της θύρας VIP) και θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους της κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ. Σημείωση: Αυτή την εβδομάδα και μέχρι τον αγώνα της Κυριακής ΔΕΝ θα εκδίδονται νέες κάρτες φιλάθλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Αργοναυτών 15) με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, με τον κάθε φίλο της ομάδας να μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ 1 εισιτήριο.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα παραμείνουν κλειστά.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: ΠΕΜΠΤΗ: 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00 π.μ. – 4.00 μ.μ., ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και ΚΥΡΙΑΚΗ (ημέρα αγώνα): 9.00 π.μ. – 3.30 μ.μ.

Αρνητική η απάντηση του ΕΣΚΑΝ στον Ολυμπιακό

Ως λανθασμένη πρακτική που έρχεται σε αντίθεση με τις επιταγές του WADA χαρακτηρίζει το ΕΣΚΑΝ το αίτημα του Ολυμπιακού για έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες του Βόλου.

Ετσι αρνητική ήταν η απάντηση του ΕΣΚΑΝ στον Ολυμπιακό στο αίτημα των Πειραιωτών να πραγματοποιηθεί έλεγχος ντόπινγκ σε οχτώ παίκτες του Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την προσεχή Κυριακή (22/12).

Οπως γνωστοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ «δεν ικανοποιεί σχετικά αιτήματα ομάδων για ελέγχους της επιλογής τους, κρίνοντας πως η πρακτική αυτή που εφαρμόστηκε στο παρελθόν είναι λανθασμένη και σε αντίθεση με τις επιταγές του WADA».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου