Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Άρη

δεν-μπόρεσε-να-αντισταθεί-στον-άρη-262610

Την 8η φετινή του ήττα γνώρισε χθες ο ΝΠΣ Βόλος που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αγωνιστική ανωτερότητα του Αρη και έχασε με 4-0 στο Χαριλάου για την 15η αγωνιστική της Super League 1 και έμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ έχοντας τις απουσίες του Δημόπουλου και του Τσοκάνη που είχαν αγωνιστεί σε όλα τα προηγούμενα ματς και με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα δεν κατάφερε να σταθεί απέναντι στον Αρη που «ξέσπασε» αρκετά γρήγορα ….έπειτα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ο συνεργάτης του Χουάν Φεράντο Βίκτορ Μπασάρντε σε σχέση με το προηγούμενο νικηφόρο ματς είχε αρκετές αλλαγές και στην εστία επέστεψε ο Γκαραβέλης ενώ μπροστά του η άμυνα ήταν ίδια όπως μετά την αλλαγή του Δημόπουλου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δηλαδή δεξιά στην άμυνα ο Ντεντάκης, αριστερά ο Φεράρι και Τσίκα και Διαμαντής ήταν οι στόπερ. Μαξ και Μπαλογιάννης ήταν αμυντικά χαφ, Τσαούσης και Τόρες ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Ζοάο να είναι εκτός, τον Μουνίθ να έχει δημιουργικό ρόλο και τον Μάντζη να είναι ο μοναδικός προωθημένος καθώς δεν επιχειρήθηκε ρίσκο με τον Γέντρισεκ… Πάντως στο ματς στο Χαριλάου έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή οι Κυζιρίδης και Μήτογλου.

Μετά το δεκάλεπτο στο ματς φάνηκαν αρκετά κενά στην βολιώτικη ομάδα καθώς ο Άρης έκανε εύκολα τις ευκαιρίες του γκολ, δύο φορές με τον Ιντέγε και να προσθέτει στο πρώτο 45λεπτο ένα ακόμα γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι , ενώ οι Βολιώτες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και στο 34’ είχαν μια πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Τσίκα να φεύγει λίγο άουτ. Με όρεξη ξεκίνησε ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο και, αφού απείλησε με τον Γκάμα έφτασε και στο 4-0 με τον Πορτογάλο μέσο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ προς το τέλος οι του Βόλου άρχισαν να ανεβαίνουν αλλά χωρίς να μπορούν να πετύχουν ούτε το γκολ της τιμής.

Ετσι ο Αρης με τους Ιντέγε και Γκάμα να σκοράρουν από δύο φορές έφτασε στο τελικό 4-0 τον επανέφερε σε… τροχιά πλέι οφ, όντας πέμπτος!

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης φρόντισε να δείξει τις… διαθέσεις του από το ξεκίνημα κιόλας. Έτσι λοιπόν, έπαιξε ψηλά, πίεσε τον αντίπαλο του κλείνοντας τον στα καρέ του και στη συνέχεια ήταν θέμα… ευστοχίας το κατά πόσο θα κατάφερνε να σκοράρει και να καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση νίκη.

Ο Γκάμα βρήκε πολύ ωραία τον Φετφατζίδη, εκείνος σέρβιρε στον Ιντέγε μέσα στην περιοχή και το 1-0 ήρθε απρόσμενα γρήγορα, μόλις στο 12ο λεπτό, απλοποιώντας κατά πολύ τα πράγματα για τους «κιτρινόμαυρους»!

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορούσε ούτε να κρατήσει μπάλα στα πρώτα λεπτά, αλλά ούτε και να φανεί απειλητικός, χάνοντας κατά κράτος το κέντρο. Ο Ντεντάκης δεν έκανε το καλύτερο δυνατό τελείωμα στο 17’, για να έρθει λίγο αργότερα και το 2-0…

Όταν Ιντέγε πήρε τη μπάλα στην «πλάτη» της άμυνας, μετά την όμορφη πάσα του Λάρσον, βγήκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη και με «σκαφτό» πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, στο 24ο λεπτό.

Η… όποια προσπάθεια της βολιώτικης ομάδας έλαβε πρόωρο τέλος με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Καθώς ο Γκάμα μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ντεντάκη κι ευστόχησε στην… εσχάτη των ποινών, παρότι ο Γκαραβέλης έπεσε σωστά, για να «γράψει» το 3-0 υπέρ του Άρη!

Στην επανάληψη, παρά το ευρύ του προβάδισμα ο Άρης μπήκε με διάθεση να πιέσει και να φτάσει τον δείκτη του σκορ ακόμα ψηλότερα. Μοιραία, το σκηνικό έμεινε ίδιο και απαράλλαχτο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να δημιουργούν καταστάσεις στα καρέ του Γκαραβέλη…!

Αλλεπάλληλα σουτ των Γκάμα, Τόνσο και Ροζ πέρασαν χωρίς να βρουν στόχο, για να έρθει τελικά το τέταρτο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Όταν από ωραία ενέργεια του Λάρσον, που πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και «σέρβιρε» στον Γκάμα, ο δεύτερος με φοβερό σουτ με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα το βάθος της εστίας του Βόλου, για το 4-0.

Στη συνέχεια, πάντως, ο ρυθμός έπεσε και στο τέλος ούτε μια εκτέλεση φάουλ του Φεράρι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (4-4-1-1): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ (66’ Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Φετφατζίδης, Τόνσο, Σάσα (67’ Μπακούτσης), Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες).

ΝΠΣ Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Τσίκα (73’ Μήτογλου), Φεράρι, Μπαλογιάννης, Μαξ, Τσαούσης, Μουνίθ (69’ Κυζιρίδης), Τόρες (66’ Λύρατζης), Μάντσης.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

Διαιτητής VAR: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Ο ΝΠΣ Βόλος στο τελευταίο ματς του 2019 την Κυριακή 22/12 θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιά… και επιστρέφουν ο Τάσος Τσοκάνης και ο Στέργιος Δημόπουλος, ενώ θα λείψει ο Αργεντινός Αουγκούστο Μαξ που θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στην 16η αγωνιστική (22/12).

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 22/12 (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 17.15) ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία ήδη κυκλοφορούν.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες (πλην της θύρας VIP) και θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους της κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ. Σημείωση: Αυτή την εβδομάδα και μέχρι τον αγώνα της Κυριακής ΔΕΝ θα εκδίδονται νέες κάρτες φιλάθλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (Αργοναυτών 15) με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, με τον κάθε φίλο της ομάδας να μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ 1 εισιτήριο. Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα παραμείνουν κλειστά.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: ΠΕΜΠΤΗ: 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.00 π.μ. – 4.00 μ.μ., ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και ΚΥΡΙΑΚΗ (ημέρα αγώνα): 9.00 π.μ. – 3.30 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου