Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στα βραβεία του ΠΣΑΠ …ο ΝΠΣ Βόλος

στα-βραβεία-του-πσαπ-ο-νπσ-βόλος-217479

Αρωμα Βόλου είχε η φετινή εκδήλωση του ΠΣΑΠ στην οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περσινής χρονιάς (2018-19).

Στη Football League κορυφαίος προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Ισπανός Χουάν Φεράντο του πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλου, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και παρέλαβε το βραβείο του. Επίσης, καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Φούτμπολ Λιγκ αναδείχθηκε ο Βασίλης Μάντζης, επίσης παίκτης του ΝΠΣ Βόλος που ένα χρόνο πιο πριν είχε βραβευτεί και ως σκόρερ της Γ΄ Εθνικής.

Η παρουσία του Χουάν Φεράντο στα βραβεία του ΠΣΑΠ ήταν πάντως συγκλονιστική αφού εμφανίστηκε για να παραλάβει το βραβείο του με γυαλιά αφού το γνωστό πρόβλημα στο μάτι του ακόμα τον ταλαιπωρεί, γι΄ αυτό εξάλλου αναγκάστηκε να αφήσει τον πάγκο του Βόλου, ενώ δήλωσε για την τιμητική αυτή διάκριση: «Σας ευχαριστώ… Είμαι χαρούμενος γιατί και την περσινή σεζόν δούλεψα με μια καλή ομάδα. Δεν είναι ατομικό το βραβείο, είναι ομαδικό και τους ευχαριστώ όλους».

Θυμίζουμε ότι ο Φεράντο αποχώρισε από τον Βόλο καθώς είχε το σοβαρό πρόβλημα στα μάτια του αφού προσβλήθηκε από ένα περίεργο βακτήριο, το οποίο επηρέασε την όρασή του και μάλιστα ανέφερε: «Ολα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Όταν πήγα στο νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου, οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πάει πολύ αργά και ότι θα έχανα την όρασή μου! Το πρώτο βράδυ στην Λάρισα έσπασα. Ήθελα να πεθάνω. Όλα ήταν μαύρα. Δεν έβλεπα τίποτα!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου