Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

δίκαιο-το-αποτέλεσμα-12078

Χαρακτήρισε την ισοπαλία με τη Λαμία ο Βολιώτης προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τεχνικός του Βόλος ΝΠΣ Στέφανος Ξηροφώτος, μιλώντας για το 0-0 της ομάδας του κόντρα στη Λαμία στο Πανθεσσαλικό το απόγευμα προχθές Δευτέρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playout της SuperLeague.

Βόλος και Λαμία δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στέφανος Ξηροφώτος ανέφερε πως ήταν δίκαιο, τονίζοντας συγκεκριμένα στην κάμερα της NOVA: «Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, το μηδέν στην άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα.

Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα, είχαμε μια πίκρα από την ήττα στη Λάρισα, αλλά είμαι ευχαριστημένος γενικά. Εχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, μια συγκεκριμένη διαδικασία και έχει να κάνει με τη νοοτροπία της ομάδας».

Αναφερόμενος στη συνέχεια σχολίασε: «Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό που μας σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία. Είναι πολύ σπουδαίο για την πόλη και για όλους. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, δοκιμάσαμε νέα παιδιά στην ενδεκάδα και μείναμε κατηγορία. Θέλουμε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικές εντυπώσεις».

Μπάλλας: «Πολύ σημαντικό για μένα»

Ο Γιώργος Μπάλλας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Βόλος ΝΠΣ στη μεγάλη κατηγορία και δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή του. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο νεαρός Βολιώτης επιθετικός, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μάντζη στο 91’, τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Εδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και θα ήθελα κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα».

Σχετικά με τον αγώνα πρόσθεσε: «Εμείς θέλαμε τη νίκη και παίξαμε γι’ αυτήν. Πιέσαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήρθε η νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι σημαντικός και μας αφήνει ικανοποιημένους».

Καραγκιόζης: «Ονειρο κάθε παιδιού»

Το ντεμπούτο του στη SuperLeague πραγματοποίησε κόντρα στη Λαμία και ο Αναστάσιος Καραγκιόζης, ο οποίος έκανε λόγο για όνειρο ζωής. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, που ξεκίνησε ως βασικός κάτω από τα δοκάρια, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά το ποδόσφαιρο να παίξει στη μεγάλη κατηγορία. Είναι καλό να πιστεύουν σε νέα παιδιά και ευχαριστώ τους ανθρώπους του Βόλου για την εμπιστοσύνη τους. Κοιτάμε μόνο τη νίκη, μένουν άλλα τρία παιχνίδια, θα τα παλέψουμε και πιστεύουμε για το καλύτερο».

Αραβίδης: «Σημαντικός βαθμός»

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για την ισοπαλία της Λαμίας με τον Βόλο, τονίζοντας πως είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός που κρατά την ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός των Λαμιέων στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, μας δίνει τον στόχο της παραμονής που είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Είναι λογικό να είσαι διστακτικός όταν μπαίνεις σε τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε έναν καινούργιο προπονητή στον πάγκο με μόλις τέσσερις μέρες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε στο έπακρο τις οδηγίες του προπονητή και να κάνουμε καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αρκετά και δεχτήκαμε τις φάσεις».

Για τη συνέχεια: «Εχουμε τρία ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και οφείλουμε να πάμε για τις νίκες για την πόλη και τον πρόεδρο».

Στην κορυφή ο Ατρόμητος

Στην κορυφή των playout «σκαρφάλωσε» ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του (3-0) επί της ΑΕΛ, ενώ το 0-0 του Πανθεσσαλικού μεταξύ Βόλου και Λαμίας διατήρησε τις δύο ομάδες στην 11η και 10η θέση αντίστοιχα.

Βαθμολογία

7. Ατρόμητος 37

8. Αστέρας Τρίπολης 36

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 32

11. Βόλος 31

12. Ξάνθη 22

13. Παναιτωλικός 22

14. Πανιώνιος 21

Επόμενη (5η)

Σάββατο (4/7)

(19:15) Αστέρας-Βόλος

(19:30) Λαμία-Ξάνθη

Δευτέρα (6/7)

(19:30) ΑΕΛ-Πανιώνιος

(20:00) Ατρόμητος-Παναιτωλικός

6η αγωνιστική

Σάββατο (11/7-19:15)

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης

Βόλος-Ατρόμητος

Πανιώνιος-Παναιτωλικός

Λαμία-ΑΕΛ

7η αγωνιστική

Σάββατο (18/7-19:15)

ΑΕΛ-Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία

Ατρόμητος-Πανιώνιος

Παναιτωλικός-Βόλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου