Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Λύγισε» στις καθυστερήσεις ο Βόλος

λύγισε-στις-καθυστερήσεις-ο-βόλος-118631

Αδοξο τέλος είχε για τον Βόλο το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 2-1 με γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κουλούρη.

Προηγουμένως οι κυανέρυθροι του Κώστα Μπράτσου είχαν αναζητήσει το νικητήριο τέρμα ανεπιτυχώς. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ντένιτς στο 26’ και ο Ρεγκατέν είχε ισοφαρίσει στο 37’.

O Κώστας Μπράτσος έπαιξε χωρίς κλασικό επιθετικό, έχοντας στον πάγκο τον Φαν Βέερτ και χρησιμοποιώντας στην επίθεση τον Ορός, που είχε κοντά του τον Νίνη.

Στο 19’ ο Βόλος έφτασε κοντά στο 0-1. Ο Νίνης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ, ο Μπαρτόλο «έσπασε» το οφσάιντ, αλλά δεν έκανε καλά την κεφαλιά, αν και αφύλακτος, ενώ ο Γκιουλέν, που ερχόταν σαν «τρέιλερ», δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Στο 23’ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Ντένιτς, με τον Σέρβο να σουτάρει με δύναμη στο οριζόντιο μετά την πάσα του Κουλούρη, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Ο Χατζηισαΐας πάσαρε κάθετα στον Ναμπί, εκείνος με μαγικό τακουνάκι έβγαλε για τον Ντένιτς κι αυτός στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο αυτή τη φορά ήταν πιο εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες (1-0 στο 26’).

Ο Άλιμπεκ στο 29’ πήγε να βάλει το γκολ … της χρονιάς από το κέντρο με το αριστερό, αλλά ο Παπαδόπουλος εκτινάχθηκε στα αριστερά της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ, για να έρθει στο 37’ η ισοφάριση για τον Βόλο. Ο Φεράρι από τα αριστερά κέρδισε την μπάλα, έκανε τη σέντρα και ο Ρεγκατέν εντελώς αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Γιαννιώτη (1-1).

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, με τον Ατρόμητο να φτάνει την κατοχή ακόμη και στο 68%-32%, όμως ήταν ανούσια. Στο 74’ στο σουτ του Νίνη, η μπάλα «έσκασε» και πέρασε για λίγο άουτ, ενώ στο 77’ πάλι ο διεθνής μέσος του Βόλου απείλησε τον Γιαννιώτη, που έδιωξε σε κόρνερ. Ίδιο αποτέλεσμα και στο 84’ με τον Κορέα να σουτάρει και τον πορτιέρε του Ατρομήτου να απομακρύνει δύσκολα, με τον Βόλο να ψάχνει το νικητήριο γκολ, αλλά να μην το πετυχαίνει.

Αντίθετα, οι Βολιώτες το δέχθηκαν στο 91’ με τον Κουλούρη να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του Ατρομήτου με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μουνίθ, με το 2-1 να μένει έως το σφύριγμα της λήξης από τον Τζοβάρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Τζοβάρας (46’ Καστεγιάνο), Παπαδόπουλος (79’ Σάλομον), Χατζηισαΐας (46’ Μαυρομάτης), Έρλινμαργκ, Ντένιτς (64’ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (65’ Ροτάριου), Άλιμπεκ, Κουλούρης

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Φεράρι, Ρίνερ, Γκουλέν, Τσοκάνης (64’ Μπαριέντος), Σοάρες, Ρεγκατέν (81’ Ροσέρο), Μπαρτόλο (46’ Μπαρτόλο), Νίνης (81’ Τερεζίου), Ορός (89’ Σιέλης).

Βαθμολογία

(σε 25 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 65
  2. ΠΑΟΚ 50
  3. ΑΕΚ 43
  4. Άρης 42
  5. Παναθηναϊκός 39
  6. Αστέρας Τρίπολης 35
  7. ΠΑΣ Γιάννινα 34
  8. ΟΦΗ 34
  9. Παναιτωλικός 29
  10. Βόλος 29
  11. Ιωνικός 26
  12. Ατρόμητος 23
  13. Λαμία 18
  14. Απόλλων Σμύρνης 13

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου