ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή η φωνή της Νίκης, ο Γιώργος Μαστρογιάννης

εφυγε-από-τη-ζωή-η-φωνή-της-νίκης-ο-γιώρ-947456

Εφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στις 10 η ώρα στα 66 του ο Γιώργος Μαστρογιάννης στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν, νικημένος από την επάρατο νόσο και μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη που έδωσε.

Η “φωνή της Νίκης” σίγησε, αλλά η Νίκη θα τον συνοδεύσει στο αιώνιο ταξίδι του, αφού ο ίδιος πριν τον θάνατό του ζήτησε να σκεπαστεί το φέρετρό του με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας. Επίσης, τελευταία του επιθυμία ήταν η εξόδιος ακολουθία να γίνει στη Ευαγγελίστρια, την εκκλησία που είναι το σημείο αναφοράς μαζί με τη Νίκη της Νέας Ιωνίας.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16/5 στις 12:30μ. στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει:

𝚪𝛊ώ𝛒𝛄𝛐ς 𝚳𝛂𝛔𝛕𝛒𝛐𝛄𝛊ά𝛎𝛎𝛈ς: 𝚶 «ά𝛄𝛄𝛆𝛌𝛐ς» 𝛕𝛈ς 𝚴𝚰𝚱𝚮𝚺
Ξημέρωσε η μέρα που ο δικός μας Γιώργος, ο Γιώργος Μαστρογιάννης θα τραγουδάει για την ομάδα μας, πλέον, από εκεί ψηλά. Ύστερα από πολλά χρόνια άνισης μάχης με την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί.
Ο Γιώργος ήταν η ΝΙΚΗ. Ο Γιώργος θα είναι η ΝΙΚΗ για πάντα. Εγραψε τη δική του ιστορία στην ομάδα κι αυτή δεν θα σβήσει.
Γιώργο, το «ευχαριστώ» για όσα προσέφερες στην οικογένεια της ΝΙΚΗΣ δεν μπορεί να αντικατοπτρίσει τα όσα μας έκανες να νιώθουμε.
Aπαντες στην ομάδα μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου