ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Γρομητσάρη σκόρερ

με-γρομητσάρη-σκόρερ-941481

Η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 1-0 του Ηρακλή Λάρισας

Η Νίκη Βόλου κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Λάρισας με τέρμα του Γρομητσάρη από το 9ο λεπτό και πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο μετά τη Ρόδο και το διπλό επί του Διαγόρα.

Η Νίκη Βόλου απείλησε στο 30ο δευτερόλεπτο, όταν ο Σιαφά βρέθηκε απέναντι από τον Φαρμάκη και έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ με το δεξί, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Στο 8ο λεπτό ο Τσουκαλάς έκανε το πλασέ εκτός περιοχής με το δεξί, αναγκάζοντας τον Φαρμάκη να παραχωρήσει το κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Ολαϊσόλα έκανε σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή με τον Φαρμάκη να αποκρούει, αλλά ο Γρομητσάρης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με διπλή προσπάθεια για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Γρομητσάρη με τη φανέλα της Νίκης, έχοντας σκοράρει τελευταία φορά με τα Χανιά στις 16/2/2020.

Στο 12ο λεπτό ο Λούκας Γκαρσία άδειασε την άμυνα της Νίκης και πάτησε περιοχή, ζητώντας πέναλτι, αλλά ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Η Νίκη ζήτησε πέναλτι στο 40’ για τράβηγμα του Γιαννίτση στον Σιαφά, αλλά χωρίς να συγκινήσει τον ρέφερι, με τους γηπεδούχους να θέλουν ένα δεύτερο τέρμα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Σιαφά στο 1ο και μοναδικό λεπτό των καθυστερήσεων. Από συνεργασία του Ολαϊσόλα για τον Τοπαλίδη ο τελευταίος έκανε το σουτ με το αριστερό, με τον Σιαφά να παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει προ κενής εστίας με το αριστερό, σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια.

Η Νίκη μπήκε καλύτερα και στο β’ μέρος, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να κάνει το 2-0, αλλά δεν μπόρεσε. Ο Μιράντα έκανε σουτ στο 50’, που πέρασε άουτ και στη συνέχεια πλασέ του Ολαϊσόλα στο 56’ κατέληξε στην αγκαλιά του Φαρμάκη.

Ο Ηρακλής έκανε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι στο 57’, με τον Κέρη να στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπουργάνη, με τη Νίκη να απαντά με σουτ του Τζιώρα στο 63’, που πέρασε άουτ.

Από πάσα του Παναγιωτίδη ο Κρητικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 65’, ενώ κεφαλιά του Κάσας από σέντρα του Λούκας δεν ανησύχησε τον Μπουργάνη.

Σουτ του Λούκας στη συνέχεια με το αριστερό και από τα δεξιά πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και προσπάθεια του Τζιώρα. Η Νίκη έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία για το 2-0 στο 87’, όταν ο Χατζής ανέτρεψε τον Κυριακίδη, αλλά ο Μέτσε νικήθηκε από τον Φαρμάκη στην εκτέλεση πέναλτι.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Αναστασίου (60’ Κάσσος), Ανδρέου (46’ Δεληζήσης), Γρομητσάρης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα (60’ Κρητικός), Ολαϊσόλα (75’ Κυριακίδης), Σιαφά (60’ Τζιώρας)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος (82’ Χρηστίδης), Μπόσιο, Μπάμης (72’ Συρεγγέλας), Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λούκας Γκαρσία, Κέρη (57’ Τασιούλης), Κάσας (82’ Λεσάι)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου