ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χάνει Λαλίν για 20 μέρες

χάνει-λαλίν-για-20-μέρες-9404

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις υπηρεσίες του Αλαν Λαλίν δεν θα μπορεί να υπολογίζει η Νίκη Βόλου για τις επόμενες 20 ημέρες περίπου όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η κυανόλευκη ΠΑΕ. Οι κυανόλευκοι την Κυριακή στις 3μ.μ. θα φιλοξενήσουν την ΑΕΛ Καλλονής θέλοντας επιστροφή στις νίκες.

Στόχος της Νίκης είναι η επιστροφή στις επιτυχίες και κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής προκειμένου οι κυανόλευκοι να ανέβουν και πάλι βαθμολογικά διεκδικώντας την απ’ ευθείας άνοδο στη Super League.

Ο Γιώργος Χατζάρας δεν μπορεί να υπολογίζει για το επόμενο 20ήμερο στις υπηρεσίες του Αλαν Λαλίν μιας και ο επιθετικός από την Ονδούρα αποχώρησε ως τραυματίας την περασμένη Κυριακή από το Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Χθες η κυανόλευκη ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της μεσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκανε γνωστό το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας αναφέροντας: «Εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα περίπου 20 ημερών θα μείνει ο Άλαν Λαλίν, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε χθες. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες».

Ετσι το βάρος στην επίθεση αναμένεται να πέσει στους Κώστα Φλίγκο και Χρήστο Τζιώρα. Χθες οι κυανόλευκοι είχαν ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει και πάλι σήμερα. Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονή ακολουθεί η εμβόλιμη αγωνιστική με την Καβάλα εκτός έδρας από όπου και θα απουσιάσει ο Κυριάκος λόγω καρτών.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλο τον Ηρακλή, μια ισοπαλία που ήταν η έκτη συνεχόμενη με τους Βολιώτες να αγνοούν την χαρά της νίκης από τις 20 Ιανουαρίου και το εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή.

Χατζάρας

«Ομάδες με βαριές φανέλες για άνοδο»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Χατζάρας, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Καυταντζογλείου κόντρα στον Ηρακλή. Μίλησε επίσης για τις «αμφισβητούμενες» φάσεις αλλά και το πώς ένιωσε που ήταν αντίπαλος της πρώην –έστω και για λίγα 24ωρα- ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Είχα δει τον Ηρακλή με την Παναχαϊκή και είχα μια διαφορετική εικόνα. Την Κυριακή έδειξε καλό πρόσωπο ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι μεγάλες πάσες του Ηρακλή μας δυσκόλεψαν όπως και η είσοδος του Κιρόφσκι και γι’ αυτό εμείς δώσαμε προσοχή στην άμυνα. Οι εικόνες που ο Ηρακλής πίεζε μένουν αλλά δε νομίζω πως ο Ηρακλής είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Χάσαμε και τον βασικό μας φορ από τραυματισμό και δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι».

Για το ακυρωθέν γκολ και τα πέναλτι που ζητά ο Ηρακλής: «Δεν έχω άποψη. Δεν είδα κάποιο βίντεο. Για τα πέναλτι που ζητά ο Ηρακλής πιστεύω πως είναι υπερβολικά».

Για τα συναισθήματά του όταν μπήκε στο Καυταντζόγλειο και το πώς τον υποδέχτηκαν: «Φιλικά με υποδέχτηκαν. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους. Ήταν μια φιλική συμπεριφορά και τους ευχαριστώ. Δεν έχω κάτι με τον Ηρακλή και πάντα θα έχουμε φιλικές σχέσεις. Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράλογη πόλη στο ποδόσφαιρο. Είμαστε εκτός πραγματικότητας. Έχει μεγάλους συλλόγους η πόλη και η οικονομική ανοχή που έχει χτυπήσει την κοινωνία έχει επηρεάσει και τις ομάδες».

Για τις ομάδες που θα ανέβουν: «Εγώ βλέπω ότι ο Ηρακλής έχει πάρει θαυμάσια αποτελέσματα έξω και μέσα στο Καυταντζόγλειο κάνει πίσω. Πρέπει να αντέχει η ομάδα την πίεση του κόσμου στο Καυταντζόγλειο. Αν πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του θα ανέβει. Η Β΄ εθνική έχει αρκετές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Οι σύλλογοι με τις βαριές φανέλες έχουν τον πρώτο λόγο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου