ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποχαιρετά τον Κώστα Καραδέμητρο η Νίκη

αποχαιρετά-τον-κώστα-καραδέμητρο-η-νί-90991

Τον Κώστα Καραδέμητρο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 χρόνων την περασμένη Δευτέρα, αποχαιρετά η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στέλνοντας στην οικογένειά του φανέλα του συλλόγου.

Ο Κώστας Καραδέμητρος μεταξύ άλλων υπηρέτησε και τους κυανόλευκους τη δεκαετία του ’90 και οι παλιοί συμπαίκτες του δεν ήταν δυνατό να τον ξεχάσουν. Ετσι, με πρωτοβουλία του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου θα σταλεί στη Θεσσαλονίκη σήμερα η φανέλα της ομάδας, που όπως αναφέρεται θα συντροφεύσει τον άτυχο Κώστα, στο τελευταίο του ταξίδι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, μέσω του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, στέλνει στη Θεσσαλονίκη, στην οικογένεια του Κώστα Καραδέμητρου, μία φανέλα – σύμβολο που θα συντροφεύσει τον άτυχο Κώστα στο τελευταίο του ταξίδι.

Αυτή η πρωτοβουλία, την οποία εμπνεύστηκε ο Θοδωρής και υλοποιήσαμε μαζί, είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορεί να αποδοθεί, στο πλαίσιο του χαμού του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή και ανθρώπου, Κώστα, καθώς, εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, δεν είναι δυνατόν να παρευρεθούμε στην κηδεία του, η οποία θα τελεστεί το απόγευμα της Πέμπτης.

Αντίο Κώστα, θα σε θυμόμαστε για πάντα».

H εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 στον Ιερό Ναό Σταυρού στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και το «παρών» θα δώσει αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου.

Εν αναμονή σέντρας ή αναδιάρθρωσης

Μπορεί οι ομάδες της Super League 1 να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις ήδη κι αυτές της Super League 2 να προετοιμάζονται να ξαναπατήσουν χορτάρι, ωστόσο, στασιμότητα επικρατεί ακόμη για τις ομάδες της Football League, για την πλειονότητα των οποίων το μυαλό βρίσκεται περισσότερο στην αναδιάρθρωση, παρά σε νέα σέντρα…

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, και μετά από σχεδόν δύο μήνες αναστολής, η επιστροφή φαντάζει λιγότερο εύκολη για τις ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες πιστεύουν σε μια νέα αναδιάρθρωση, που θα σημάνει παράλληλα την άνοδο των ομάδων στη νέα Super League 2, ακόμη και για όσες ομάδες, δεν είχαν ελπίδες παραμονής στη φετινή Football League.

Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν συνεχίζεται, ούτε ξεκινούν οι προπονήσεις, οι περισσότερες των ομάδων, όχι μόνο της Football League, αλλά και της Super League 2, όπως και αυτές που κέρδισαν την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, πιέζουν προς μια νέα κατηγορία, με τη δημιουργία δύο ομίλων, όπως είχε προτείνει εξάλλου η Νίκη Βόλου από τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσω επιστολής που είχε κοινοποιήσεις στις ομάδες της κατηγορίας, και πολύ πριν την αναγκαστική διακοπή ελέω κορονοϊού.

Σημειώνεται πως όσον αφορά στην επιστροφή στις προπονήσεις, σε κοινή τους ανακοίνωση – θέση των 14 ομάδων της Football League, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν το Σάββατο (2/5) ανέφεραν: «Οι Π.Α.Ε. της Football League δηλώνουμε, ότι με βάση το ισχύον απαγορευτικό πλαίσιο δεν μας επιτρέπεται η τέλεση ομαδικών προπονήσεων και συνεπώς η επαναλειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων μας, και συνεπώς εξακολουθούμε να τελούμε σε αναμονή νεώτερων ρυθμίσεων της Πολιτείας, που θα επιτρέψουν την επαναλειτουργία μας και την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μας, δηλώνοντας, ότι είμαστε έτοιμοι, εάν και όταν αυτό επιτραπεί, να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου