ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρόκριση στους τέσσερις για την Κ20 της Νίκης

πρόκριση-στους-τέσσερις-για-την-κ20-της-900301

Πανηγυρική πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Κ20 του πρωταθλήματος της Super League 2 πήρε η Νίκη Βόλου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Βέροιας, την οποία είχε κερδίσει όμως με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή με το ισόπαλο 1-1 με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα της ΠΑΕ Βέροια υπερασπίστηκε το υπέρ της 2-0 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον Βόλο και ήταν εκείνη που πέρασε στην τελική «τετράδα» του πρωταθλήματος, σε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή διάκριση για την ομάδα των κυανόλευκων και τα τμήματα υποδομής της.

Η έντονη βροχόπτωση πριν από τη σέντρα δεν επηρέασε τις δύο ομάδες, που έκαναν προθέρμανση υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η Νίκη είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Καπίτσας είχε δοκάρι μόλις στο 2’, η Βέροια πέτυχε το 1-0 στο 11’, αλλά δεν μπόρεσε να βρει άλλο γκολ μέχρι το φινάλε παρά την πίεση της, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά την ισοπαλία στο φινάλε και με τέρμα του Γιαρλέλη.

Το παιχνίδι

Η Κ20 της Νίκης Βόλου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της, μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Καπίτσα, κατέληξε σε δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

Ομως στο 11ο λεπτό η Βέροια ήταν τελικά εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ.

Οι Βεροιώτες ισορρόπησαν και ο Μπεκιαρίδης πέτυχε το 1-0, με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αλντερβίσι.

Το παιχνίδι κύλησε σχετικά ισορροπημένα, με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή, αλλά και τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος, η Βέροια, έχοντας στην «πλάτη» της το εις βάρος της σκορ, ανέβασε τις γραμμές της, στην απέλπιδα προσπάθειά της να στείλει το ματς στην παράταση, με την Κ20 της Νίκης Βόλου να εκμεταλλεύεται, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μία αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και, συγκεκριμένα, του τερματοφύλακά τους, με τον Γιαρλέλη να αποσπά την μπάλα και να πετυχαίνει το 1-1, «τελειώνοντας» την υπόθεση πρόκριση.

Στα αποδυτήρια των κυανόλευκων ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να ανανεώνουν το ραντεβού τους στο γήπεδο και στην προετοιμασία τους για την τελική φάση του ηλικιακού τους πρωταθλήματος, βρισκόμενοι, με την αξία τους, στην καλύτερη τετράδα ολόκληρης της κατηγορίας.

ΒΕΡΟΙΑ: (Ανθυμιάδης) Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Φωτόπουλος, Τασιόπουλος, Βασιλειάδης, Μιχαηλίδης (79’ Καραγιάννης), Γιαγτζίδης (75’ Χοχλιούρος), Λαζεκίδης (46’ Τσέας), Μωυσίδης (46’ Ισαακίδης), Μπεκιαρίδης, Χερίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ακτσιαλής): Αλντερβίσι, Καπίτσας, Ντόντα, Τόγιας, Παπαναστασίου (87’ Γλυκός), Πρίφτι, Τσατσελάρι, Γιαρλέλης, Τάνος (62’ Χουσεΐνογλου), Τζιάνης, Μπαλλάς (67’ Στοΐνοβιτς)

Πρόκριση για Κηφισιά,

ΑΕΛ και Αιγάλεω

Στα υπόλοιπα παιχνίδια των προημιτελικών, την πρόκριση στο Final-4 πήρε αρχικά η Κ20 της Κηφισιάς, η οποία με την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στα Χανιά το περασμένο Σάββατο και σε συνδυασμό με το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα με τους Κρητικούς, πέρασε στην επόμενη φάση.

Στα πέναλτι κερδίζοντας με 5-4 προκρίθηκε η Λάρισα κόντρα στην Ξάνθη με την κανονική διάρκεια να έχει τελειώσει χωρίς τέρματα (0-0), ενώ το Αιγάλεω προκρίθηκε επί του Θεσπρωτού, έχοντας κερδίσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα και με 3-1 χθες.

Πλέον αναμένεται να γίνει η κλήρωση από τη διοργανώτρια αρχή και το Final-4, που θα φιλοξενηθεί σε μία πόλη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου