ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λυπηρή εικόνα στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης

λυπηρή-εικόνα-στη-γσ-της-ερασιτεχνική-898359

Λυπηρή, όπως χαρακτηρίστηκε και από τον ίδιο τον πρόεδρο, Στέργιο Φάτση, ήταν η εικόνα της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, που έλαβε χώρα χθες στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου αντί για το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή και δυσαρέστησε τους ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου, ωστόσο υπήρχε οριακή απαρτία.

Το βασικό θέμα ήταν η επόμενη μέρα του ανδρικού τμήματος μπάσκετ και το σημαντικό που ακούστηκε, είναι ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει γίνει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα ανακοινωθεί η καινούργια Διοικούσα Επιτροπή και οι βασικοί χορηγοί, με σκοπό να στηθεί μία ομάδα το ίδιο ανταγωνιστική, όπως τα προηγούμενα χρόνια στη Β’ Εθνική. Στη Δ.Ε. δεν θα είναι ο επί επτά χρόνια πρόεδρος, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αλλά διαβεβαίωσε πως θα βοηθήσει εξωδιοικητικά την ομάδα και οικονομικά και ότι θα είναι δίπλα της σε όλα τα παιχνίδια.

Πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν ο Αποστόλης Βατσαρέας, που είναι και πρόεδρος του Blue Club, ενώ δεν εκλέχτηκε γραμματέας, καθώς στην αίθουσα του Επιμελητηρίου υπήρχε σύστημα ηχογράφησης.

Βάσει ημερήσιας διάταξης το πρώτο θέμα ήταν η εναρμόνιση του καταστατικού και έγινε η σχετική ανάλυση για τις διαφοροποιήσεις που πρέπει να κάνει ο σύλλογος βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

Η βασική αλλαγή είναι ότι ο αντιπρόσωπος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου σε εκλογές Ενώσεων και Ομοσπονδιών πρέπει να είναι υποχρεωτικά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ παλιά έπρεπε απλώς να είναι μέλος του συλλόγου.

Άλλη μία διαφορά είναι στον τρόπο διεξαγωγής της Γ.Σ., με το Δ.Σ. να είναι υποχρεωμένο να καταρτίζει έναν κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, ώστε στη συνέχεια να έχει τη δυνατότητα ένα μέλος να κάνει ένσταση.

Στα πιο «λεπτά» άρθρα, για παράδειγμα σε σχέση με τη συγχώνευση, δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση και η εναρμόνιση ψηφίστηκε παμψηφεί από το σώμα.

«Μπορούσε να γίνει και σε περίπτερο»

Ο κ. Φάτσης λόγω της μικρής συμμετοχής είπε ότι είναι λυπηρή η εικόνα της Γ.Σ., παρόλο που τα likes πάνε βροχή στα social media, προσθέτοντας ότι η συνέλευση θα μπορούσε με τέτοια προσέλευση να γίνει και σε … περίπτερο.

Στη συνέχεια υπήρξε η εισήγηση από το Δ.Σ., ώστε η θητεία του να είναι τριετής, για να έχει περισσότερο χρόνο να ολοκληρώσει το έργο του, κάτι που πέρασε κατά πλειοψηφία.

Ενημέρωση από κάθε τμήμα

Ακολούθησε, η ενημέρωση για τα πεπραγμένα κάθε τμήματος. Η κ. Σταυρούλα Μένη μίλησε για το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής, ο κ. Νίκος Κωνσταντέλιας για το τμήμα πόλο, ο κ. Στέλιος Κολόζος για το βόλεϊ, ο κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης για την κλασική και τεχνική κολύμβηση, ο κ. Βασίλης Μαρίνος για το γυναικείο μπάσκετ, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου για το ανδρικό μπάσκετ και ο Σπύρος Μορφόπουλος για την ποδηλασία.

«Πουθενάδες, βγαίνουν

μόνο στα ραδιόφωνα»

Σε νέα τοποθέτησή του ο Στέργιος Φάτσης τόνισε: «Περίμενα αυτό το πράγμα σήμερα. Όλοι αυτοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα, πού είναι; Γιατί δεν ήρθαν στη Γ.Σ. να πουν ένα ευχαριστώ στον Μπάμπη για τα επτά χρόνια και τη δουλειά που έκανε; Πουθενάδες όλοι. Μέχρι την Παρασκευή θα γίνει συνέντευξη Τύπου για τη νέα Δ.Ε. και τους χορηγούς.

Θα μιλήσω μόνο μ’ αυτούς που μάτωσαν και έτρεξαν. Απ’ αυτούς δέχομαι την κριτική. Είμαι στεναχωρημένος με τη σημερινή εικόνα.

Η μπασκετική ομάδα θα στηθεί πάνω σε ένα αξιοπρέστατο πλάνο. Οι έξι θα πέσουν και θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό, για να είσαι σ’ αυτούς που σώζονται. Θα συζητήσουμε και πατώντας πάνω στα περσινά, θα φτιάξουμε μία αντίστοιχη ομάδα, όπως η περσινή.

Την Τετάρτη θα κάνουμε μία συνάντηση της εν δυνάμει διοικούσας επιτροπής».

άΆποψη από τη Γενική Συνέλευση

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου