ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Κώστα Τέζα

συλλυπητήριες-ανακοινώσεις-για-τον-κ-897272

Ο θάνατος του ένθερμου οπαδού της Νίκης Βόλου και αγαπητού σε όλους, Κώστα Τέζα, προκάλεσε μεγάλη θλίψη, με την ΠΑΕ Νίκη, τους Blue Angels, το Blue Heart Fm 105.1, τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων και τους Austrian Boys να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Τέζα, ο οποίος έφυγε, τόσο απροσδόκητα, από τη ζωή, σε ηλικία 47 ετών.

Ο Κώστας ήταν από τους πλέον γνωστούς κι ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας μας, ακολουθώντας τη σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Ο ξαφνικός χαμός του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του συλλόγου μας και, κατ’ επέκταση, στην πόλη του Βόλου.

Καλό ταξίδι, Κώστα! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!».

Η Ερασιτεχνική Νίκη: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Τέζα, για τον αδόκητο χαμό του. Ο Κώστας ήταν ένας αγνός φίλαθλος, που υποστήριζε τον Σύλλογο και τα ερασιτεχνικά του τμήματα. Καλό παράδεισο, Κώστα».

Οι Blue Angels: «Δεν γίνεται αυτό! Κάποια κατάρα έχει πέσει σίγουρα… Για ακόμα μια φορά τα πρωινά νέα δεν ήταν καλά για τον σύνδεσμό μας και την οικογένεια της Νίκης Βόλου. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο φίλος, ο αδερφός μας και συνοπαδός μας, Κώστας Τέζας.

Θα μας λείψεις πολύ, αδερφέ μας, και σε όλα τα παιδιά του συνδέσμου, που σε αγαπούσαν πολύ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πάντα θα είσαι δίπλα μας στην κερκίδα μαζί με τον Βαγγέλη και τον Βασίλη.

Και όταν ΝΙΚΑΡΑ κάποτε πεθάνω και εκεί ψηλά ΝΙΚΑΡΑ θα φωνάζω!

BLUE ANGELS 1994 «Β. Κωστής».

Το Blue Club: «Ακόμα μία μεγάλη απώλεια για τη νικιώτικη οικογένεια.

Έφυγε από τη ζωή ο συνοπαδός μας, αδελφός μας, φίλος μας ο Κώστας Τέζας.

Τα λόγια ένας κόμπος στο λαιμό μας,

«ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;»

Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αγνός Νικιώτης

Αθώα ψυχή

Καλή αντάμωση με τ’ αδέλφια εκεί ψηλά, Κωστή.

BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Το Blue Heart 105.1: «Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του δικού μας φίλου και αδελφού. Ο Κώστας, ο δικός μας Κώστας, που όταν ξυπνούσε, μίλαγε για τη Νίκη, λίγο πριν κοιμηθεί για τη Νίκη, ένας από τους καλύτερους συνοπαδούς της ομάδας μας. Χτες το βράδυ η τελευταία του ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στο γκολ του δικού μας παιδιού της Νίκης. «Ε ρε Νικιωτάκι, τι έβαλες! Συγχαρητήρια». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του!

Θα θυμόμαστε τη συμμετοχή σου στο ραδιόφωνο.

Αγαπημένε Κώστα, καλό ταξίδι να έχεις, ευχόμαστε από εκεί ψηλά να καμαρώνεις την ομάδα μας!».

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκης Βόλου εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό του πιστού οπαδού της ομάδας και καλού φίλου Κώστα Τέζα. Καλό ταξίδι, Κώστα».

Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης «Παναγιώτης Αθανασίου»: «Ένα τεράστιο «γιατί».

Δυστυχώς τα τραγικά νέα δεν αφήνουν σε ησυχία την αγαπημένη μας ομάδα. Ο πιστός και ρομαντικός οπαδός της Νίκης Βόλου, Κώστας Τέζας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Ένα έντιμο, αγνό και φιλότιμο παλικάρι που ακολουθούσε τη ΝΙΚΑΡΑ μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ έδινε δυναμικό «παρών» και στα υπόλοιπα τμήματα του κυανόλευκου συλλόγου μας.

Η πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι, Κωστάκη μας. Θα τραγουδάς πλέον από την μπλε κερκίδα του ουρανού με τα υπόλοιπα αδέρφια».

H μπασκετική Νίκη Βόλου: “Συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας Κώστα Τέζα, σε ηλικία 47 ετών.

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Κώστας ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου και η αγάπη του ήταν τέτοια που ζητούσε να ακολουθήσει την αποστολή ακόμη και εκτός έδρας με το λεωφορείο της ομάδας.
Κώστα θα σε θυμόμαστε πάντα! Καλό ταξίδι…”

Οι Austrian Boys: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Τέζα, ενός οπαδού της Νίκης Βόλου, ο οποίος έφυγε χθες το βράδυ άδοξα από τη ζωή. Ευχόμαστε καλό ταξίδι και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..

Ο θάνατος χρώμα δεν κοιτά!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου