ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αμανατίδης: «Χάρηκα που είδα τους φίλους της Νίκης»

αμανατίδης-χάρηκα-που-είδα-τους-φίλο-891325

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Αμανατίδης, έχοντας θητεία και στη Νίκη Βόλου, επεσήμανε μετά το παιχνίδι: «Πιστεύω πως έγινε ένα παιχνίδι πολύ αμφίρροπο και γι’ αυτό ίσως δεν ήταν τόσο ποιοτικό. Αυτές οι ομάδες μπορούν να δείξουν πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Νομίζω πως δεν το έδειξαν. Έδειξαν μόνο ψυχικές δυνάμεις και οι δύο ομάδες. Κέρδισε η ομάδα που έβαλε ένα γκολ από στημένη φάση, αλλά νομίζω πως κέρδισε και η ομάδα που έψαξε με πιο καθαρή σκέψη το γκολ και από λεπτομέρεια δεν ήρθε. Δεν σημαίνει κάτι στην πορεία του πρωταθλήματος, όσον αφορά το timing που γίνεται γιατί πάρα πολλές καταστάσεις φαντάζουν ως οριακές, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Αναφέρομαι και στις δύο ομάδες.

Οι ομάδες χτίζονται πάρα πολύ δύσκολα και γκρεμίζονται πάρα πολύ εύκολα. Κριτικάρονται πολύ εύκολα και παίκτες αποδομούνται πάρα πολύ εύκολα, ενώ κάνουν μια τεράστια διαδρομή και μια τεράστια προσπάθεια. Θέλω να αγαπήσουμε πιο πολύ όλοι και τις ομάδες μας και την προσπάθειά μας. Να τη διαφυλάξουμε και να προσπαθήσουμε πραγματικά να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Αν βάλω με το μυαλό μου γιατί έχω δουλέψει και στις δύο ομάδες, αυτές οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει σταθερά βήματα μπροστά και νομίζω πως αυτό είναι που μετράει τώρα και πρέπει να οργανωθούν κι άλλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα από μία άχαρη ανάλυση ενός παιχνιδιού που είδατε».

Για το δεύτερο παιχνίδι «εντός έδρας»: «Η ομάδα της Αναγέννησης έχει πολύ κόσμο, αλλά σίγουρα στο γήπεδό μας έχουμε μια παραπάνω ώθηση. Πρέπει να πούμε όμως κι ένα ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας μας γιατί στα δύο παιχνίδια που επιλέξαμε να είμαστε γηπεδούχοι, η ομάδα μας διάλεξε δύο φανταστικά γήπεδα που έχει η Λάρισα, αυτό όμως σίγουρα αποτελεί πρόβλημα για τους παίκτες μας, που θέλουν να γυρίσουν στο φυσικό τους περιβάλλον στην Καρδίτσα και ανυπομονούμε να γυρίσουμε στο γήπεδό μας, αλλά δεν είναι δικαιολογία πως δεν παίζουμε καλά. Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) δεν αισθανθήκαμε μόνοι, αλλά στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήρθε ο κόσμος και έδωσε δυναμική. Ομάδες με κόσμο όπως έχει και η Νίκη Βόλου, πρέπει να φέρουν τον κόσμο μαζί τους και χάρηκα πάρα πολύ, που είδα έστω και λίγους φίλους της Νίκης. Ετσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια. Αυτή τη μορφή πρέπει να έχουν. Εύχομαι το καλύτερο στη Νίκη Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου