ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δέχθηκαν επίθεση στην Καρδίτσα!

δέχθηκαν-επίθεση-στην-καρδίτσα-890426

Απίστευτες καταστάσεις, που φέρνουν το ποδόσφαιρο, αρκετά χρόνια πίσω, βίωσαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στους Σοφάδες Καρδίτσας, με την Κ19 της Νίκης Βόλου να απαντά στις προκλήσεις και τις χειροδικίες με γκολ και τρεις βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας συναντήθηκαν για την 5η αγωνιστική της Super League 2 στο γήπεδο των Σοφάδων Καρδίτσας, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που έβγαλε νικήτρια την ομάδα των Στέφανου Ξηροφώτου και Παντελή Βαρβέκη.

Η Νίκη πανηγύρισε το διπλό και την τρίτη της σερί νίκη, μετά το διπλό επί της ΑΕΛ στη Λάρισα, όπου και χειροκροτήθηκε, αλλά και την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου.

Αυτό που θα βίωναν όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές σίγουρα θα μπορούσαν να το έχουν δει σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ο πανηγυρισμός του «χρυσού» γκολ

Η Νίκη Βόλου κέρδισε με ανατροπή το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, που ήταν ντέρμπι από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι αρχικά στο 62’, σε μια φάση όμως που αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για ανατροπή στον Τόμε. Την μπάλα έστησε στην άσπρη βούλα ο Τζιάνης, ο οποίος και αστόχησε, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ μετά από 8 λεπτά και μετά από πλασέ του Μπαλτά για το 1-0.

Η Νίκη απάντησε άμεσα και στο 75’ ισοφάρισε με τον Κουφογεώργο με σουτ εκτός περιοχής, για να βρει και δεύτερο τέρμα με τον Τζιάνη στο 89’, που έκανε το 1-2 με πλασέ.

Ποδοσφαιριστής της Νίκης πανηγύρισε δείχνοντας το σήμα της ομάδας του μπροστά στον πάγκο των γηπεδούχων και τότε ποδοσφαιριστής που είχε περάσει εκτός αγώνα με αλλαγή, χτύπησε με γροθιές των Βολιώτη ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε σύρραξη με την επέμβαση γονέων, οι οποίοι είχαν τον ρόλο του πυροσβέστη, θέλοντας να χωρίσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες μεταξύ γονέων!

Το παιχνίδι έληξε άμεσα μετά από τη σέντρα και μετά το πέρας περίπου 10 λεπτών, έστω κι αν έπρεπε να κρατηθεί κι άλλος έξτρα χρόνος, βάσει των διακοπών που υπήρχαν και πριν αρχίσει το «ξύλο» στον αγωνιστικό χώρο.

Από τη Νίκη Βόλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο ποδοσφαιριστής Κουφογεώργος, ενώ η Αναγέννηση τελείωσε τον αγώνα με 8, μιας και βγήκαν τρεις κόκκινες στους γηπεδούχους, εκ των οποίων η μία στον ποδοσφαιριστή που… χειροδίκησε ερχόμενος από τον πάγκο.

Από τη Νίκη Βόλου κάνουν λόγο για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από πλευράς γηπεδούχων, αφού εκτός των επεισοδίων, οι γηπεδούχοι έπαιζαν κάνοντας καθυστερήσεις μετά το 1-0 υπέρ τους, ενώ διαμαρτύρονται και για δύο πέναλτι, που δεν δόθηκαν στο πρώτο μέρος.

Με την ομάδα της Νίκης Βόλου έπαιξαν οι: Ελάνογλου, Πλωμαρίτης, Χουσεΐνογλου, Καλτσουνάς, Κουτσιμπάνας, Κουφογεώργος, Τόμε, Τόγιας, Μπάλλας, Τζιάνης, Κυριζάκης. Οι Γλύκος και Αϊντίνι χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου