ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάλεψε η Κ19 της Νίκης Βόλου, αλλά ηττήθηκε από τη Βέροια

πάλεψε-η-κ19-της-νίκης-βόλου-αλλά-ηττήθη-886965

Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε χθες την ομάδα της Βέροιας στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, την οποία είχαν αποκλείσει πέρυσι από το Final-4.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πλέον, με τις ομάδες Κ19 να ακολουθούν το πρόγραμμα των ανδρών, κι αφού οι κυανόλευκοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός τους με τον Μακεδονικό εκτός έδρας, χθες ήθελαν την πρώτη τους νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν κόντρα σε μια Βέροια, που δίκαια έφτασε στο τελικό 0-1.

Ο αγώνας

Η Βέροια ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά, στο 8ο λεπτό μετά από πάσα του Χαβιαρόπουλου ο Τέγος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα Ελάνογλου σε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό και από πάσα του Σουπιάδη αυτή τη φορά, ακολούθησε σουτ του Φωτόπουλου, στέλνοντας την μπάλα και πάλι λίγο εκτός εστίας.

Για τη Νίκη η πρώτη τελική ήρθε στο 17’, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Καλτσουνάς πήρε την κεφαλιά, αλλά η κατάληξη δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Δύο λεπτά αργότερα η Νίκη έχασε μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ, όταν πάσα του Κουφογεώργου βρήκε τον Αϊντίνι, ο οποίος πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 35ο λεπτό σέντρα-σουτ του Χουσεΐνογλου από τα αριστερά πέρασε πάνω από την εστία και αμέσως μετά και στο 36ο λεπτό, ο Σουπιάδης βγήκε στην αντεπίθεση για την ομάδα της Βέροιας, με τον Χουσεΐνογλου να κάνει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, για να σώσει την ομάδα του από το 0-1.

Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Γιαγτζίδης έκανε το σουτ από τα αριστερά, με τον Ελάνογλου να μπλοκάρει. Στο 43ο λεπτό ο Φωτόπουλος πήρε την κεφαλιά από τα αριστερά, με τον Ελάνογλου να φωνάζει και πάλι παρών, μπλοκάροντας την μπάλα.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Νίκη μπήκε με άλλο αέρα, έχοντας αρχικά στο 48’ τακουνάκι με τον Τζιάνη από καλή θέση που δεν βρήκε τον στόχο, αλλά η Βέροια «απάντησε» στο 52’.

Ο Αθ. Τέγος έφυγε στην αντεπίθεση μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Γιαγτζίδη και σούταρε με το δεξί από διαγώνια θέση, αλλά ο Ελάνογλου έδιωξε τον κίνδυνο με τα πόδια. Στη συνέχεια σουτ του Τζιάνη της Νίκης βρήκε στα σώματα στο 57’, ενώ γκολ της Βέροιας σωστά δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη οφσάιντ, όταν ο Χοχλιούρος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και στρώθηκε στον Τασιόπουλο, με τον Ελάνογλου να αποκρούει ενστικτωδώς κα την μπάλα να παίρνει ύψος και τον νεοεισελθόντα Κλαφάρα να την σπρώχνει στα δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε μετά από την υπόδειξη του βοηθού.

Τρία λεπτά μετά, σουτ του Σουπιάδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ελάνογλου, πέφτοντας στην κλειστή γωνία, ενώ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια ήρθε στο 77’ με το πλασέ του Κλαφάρα εκτός περιοχής να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Αυτό που είχε αποφύγει η Νίκη στις φάσεις νωρίτερα, δεν μπόρεσε να το αποτρέψει στο 82’ με τον Τσέα να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή, όταν μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ με το αριστερό, με τον Ελάνογλου να πέφτει στην αριστερή του γωνία, αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει αυτή τη φορά το 0-1.

Στο 88’ και μετά από κόρνερ που κέρδισε η Νίκη, η μπάλα στρώθηκε εκτός περιοχής στον Κουτσιμπάνα, όμως το σουτ του πέρασε απελπιστικά πολλά μέτρα εκτός εστίας.

Πρωτάθλημα Κ19/Super League 2

Γήπεδο Π. Μαγουλάς

Νίκη Βόλου-Βέροια 0-1

Διαιτητής: Κ. Τασιόπουλος

Βοηθοί: Γ. Τασιόπουλος, Κ. Αγγελόπουλος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ελάνογλου, Κουτσιμπάνας, Χουσεΐνογλου, Καλτσουνάς, Καπίτσας (46’ Τόμε), Κουφογεώργος (77’ Γιαγτζίδης), Γλυκός, Τόγιας, Μπάλλας, Τζιάνης, Αϊντίνι (65’ Δημόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: Αδαμίδης, Χαβιαρόπουλος, Καρασαρίδης, Σουπιάδης, Φωτόπουλος (56’ Τούφας), Αθ. Τέγος (56’ Τσέας), Γιαγτζίδης, Τασιόπουλος, Τρ. Τέγος (67’ Κλαφάρας), Παναγιωτίδης (76’ Κέτογλου), Χοχλιούρος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου