ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάει χωρίς Αναστασίου στη Λάρισα

πάει-χωρίς-αναστασίου-στη-λάρισα-884176

Ο Αντώνης Αναστασίου τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου κόντρα στη Βέροια και χθες έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο πρώην αριστερός μπακ του Αιγάλεω, που ήταν βασικός στα παιχνίδια της Νίκης στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, θα απουσιάσει για τις επόμενες 15 ημέρες, έχοντας υποστεί θλάση α’ βαθμού στον ορθό μηριαίο του αριστερού ποδιού στο ματς της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Αντώνης Αναστασίου αντικαταστάθηκε από τον Μιράντα, με τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη να «μετακομίζει» στο αριστερό άκρο της άμυνας, για μια θέση στην οποία εφόσον δεν προτιμηθεί και πάλι ο Παναγιωτίδης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Δημητρίου.

Τόσο ο Στέλιος Δημητρίου, όσο και ο Σταύρος Τσουκαλάς, επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, έχοντας τριήμερη άδεια από τις υποχρεώσεις της ομάδας μετά το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής, με τη Νίκη Βόλου να προετοιμάζεται πλέον εντατικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα, το ερχόμενο Σάββατο 19/11 στις 15:00.

Για την 3η αγωνιστική οι κυανόλευκοι θα μπορούν να υπολογίζουν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στις υπηρεσίες του Σάββα Τοπαλίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, που κουβαλούσε από πέρυσι με τον Πιερικό, αλλά και του Βασίλη Γαβριηλίδη, που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα με τον Μακεδονικό.

Στόχος της Νίκης Βόλου είναι να… σταθεί και πάλι όρθια, μετά την ήττα στην πρεμιέρα και την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τη Βέροια, έχοντας ωστόσο απέναντί της έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου του, με τους «βυσσινί» να εκδίδουν για το παιχνίδι του Σαββάτου 5.600 εισιτήρια, εκ των οποίων κανένα δεν θα διατεθεί στους φιλάθλους των κυανόλευκων.

Όπως αποφασίστηκε από την αστυνομία στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν θα λάβει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκπροσωπήθηκε από τον γενικό αρχηγό Απόστολο Κουφογεώργο.

Στο Αλκαζάρ και το

Αναγέννηση-Ηρακλής Λ.

Δευτέρα αντί για Κυριακή θα γίνει τελικά το παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής Λάρισας για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Η αναμέτρηση μάλιστα θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ λόγω εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Η ενημέρωση από τη διοργανώτρια: «Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 2022-23 ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 20/11/22 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21/11/22 στις 15:00 στο ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΛΚΑΖΑΡ».

Στο -6 ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε πίσω και τυπικά τους βαθμούς από τη Super League 2 και πλέον βρίσκεται στο -6. Η διοργανώτρια επικύρωσε χθες πως τακτοποιήθηκαν οι οφειλές προς τους παίκτες που έφεραν και το -21. Οι Θεσσαλοί «έσβησαν» την μεγάλη ποινή και έμειναν με το -9 της ΕΕΑ για το οποίο θα γίνει έφεση σήμερα Τετάρτη στην ΕΠΟ.

Τη δεδομένη στιγμή ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στο -6 βαθμολογικά και μπορεί να πάει και στο +3, εφόσον πιάσει τόπο η έφεση.

Η ενημέρωση από τη SL2: «Βάσει των γραπτών δηλώσεων των πληρεξουσίων δικηγόρων των ποδοσφαιριστών για την ολοσχερή εξόφληση αυτών, οι 21 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, επιστρέφονται στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Απόλλων Λάρισας έκανε μάλιστα γνωστό πως το ποσό που απαιτήθηκε ήταν περισσότερες από 70.000 ευρώ. Η μη αποδοχή διακανονισμού, από τη στιγμή που δεν υπήρχε απόφαση δοσοποίησης από το Διαιτητικό Δικαστήριο, έβγαλε εν τέλει κερδισμένους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έλαβαν τα χρήματα που τους είχαν

επιδικαστεί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της και έτσι θα της επιστραφούν οι βαθμοί της τιμωρίας. Η ομάδα μας μερίμνησε άμεσα, ώστε να σβήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται, για να επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, λόγω

οφειλών. Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης πλήρωσε κανονικά τα χρήματα από τις προσφυγές που είχαν συσσωρευθεί (ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ), από τις οποίες υπήρξε η αφαίρεση βαθμών και έτσι ο Απόλλωνας παίρνει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς. Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή η ΠΑΕ κινήθηκε και σε αυτό το μέτωπο γρήγορα έχοντας ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στη δικαίωση και αυτής της περίπτωσης, έφεση η οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) (σ.σ. σήμερα) στην ΕΠΟ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου